home MASS MEDIA, POLITICA Denise Rifai, lupte în noroi cu Laura Chiriac pe Realitatea TV VIDEO

Denise Rifai, lupte în noroi cu Laura Chiriac pe Realitatea TV VIDEO

Share

La puţin timp după ce a fost prinsă investigând anticorupţie, cu limba, în cavitatea bucală a lui Sergiu Diacomatu, Laura Chiriac era să se ia la bătaie în studiou cu Denise Rifai.

Întrebată de Denise Rifai cu ce bani îşi va cumpăra pantofi şi genţi de firmă, având în vedere că are gusturi fine, atunci când va fi primar, Laura Chiriac a răbufnit, deranjată de întrebare.

Sunteţi o femeie elegantă şi vă plac lucrurile de calitate. Cum o să rămâneţi cu mâinile curate (sloganul electoral al Laurei Chiriac-n.r.). Acum din ce vă întreţineţi?

, a întrebat moderatoarea.

Sunt purtător de cuvânt al ALDE”, a răspus Laura Chiriac. ”Care vă este remuneraţia?”, a întrebat Denise Rifai. ”Nu am un salariu constant în această perioadă. Există o familie pe care o am… care… nu pot să spun că mă ajută, nu ăsta este cuvântul. Am încercat, pentru a putea ieşi cu acest slogan, să nu-mi iau o slujbă la stat doar de dragul de a intra în campania electorală. Mi-am asumat să intru fără vreo remuneraţie pe care s-o câştig în aceste luni”.

Discuţia a continuat pe acelaşi ton. Impresia noastră era, după vizionarea acestui clip consternant, că Denise Rifai şi Laura Chiriac au ceva de împărţit de mai mult timp, eventual de pe vremea când erau colege de redacţie. După cum vom vedea în continuare, Denise Rifai are o problemă.

Remarcaţi faptul că foarte agresivă şi caustică în discuţie este iniţial numai Rifai. Laura Chiriac se bâlbâie, se redresează şi apoi, enervată de aluziile şi ironiile moderatoarei, devine, la rândul ei, foarte agresivă.

Din ce o să vă întreţineţi, având în vedere că, din cei 5.000 de lei, salariul de primar, nu vă puteţi cumpăra mai mult de o pereche de sandale de calitate. Ştiu că vă plac lucrurile fine şi scumpe…”, a întrebat Rifai, iar Chiriac devenea din ce în ce mai agitată. Până la urmă, a spus că se va descurca cu aceşti bani.

Desise Rifai a trecut la un alt capitol: transportul şcolarilor din Sectorul 1: „Cum vor fi duşi copiii cu autobuzul de la şcoală acasă”, a fost întrebată Chiriac. ”E ca şi cum aţi întreba de un pahar de apă cu apă”, a spus candidatul ALDE.

Cele două au început să vorbească una peste alta.

Cu autobuzul”, a replicat Chiriac, însă Rifai n-a slăbit-o. ”Râdem, sau vorbim serios, păi ce facem? Cred că e o problemă. Cum o să intre autobuzul pe alee, pentru că acesta este mai lat decât strada! Poate veţi folosi microbuze. Cum merge autobuzul pe alee?”, a întrebat jurnalista, vizibil enervată, iar spiritele au început să se încingă.

Liniştiţi-vă, calmaţi-vă. Dacă mă lăsaţi să vă explic, se calmează toată lumea”, i-a cerut Laura Chiriac lui Denise Rifai. ”Aveţi copii?”, a întrebat candidata ALDE, iar ce a urmat e demn de cascadorii râsului.
Ambele s-au enervat şi mai mult, iar replicile au fost savuroase. ”Da’ dumneavostră aveţi copii?”, a întrebat Rifai. ”Am un nepoţel pe care-l duc la şcoală”. ”Şi eu am un nepoţel pe care-l duc la şcoală”, au spus ele.

Laura Chiriac a ridicat tonul. ”Doamnă, nu trebuie să pătrundă autobuzul pe aleea dintre blocuri”. ”Nu trebuie să vă enervaţi. Calmaţi-vă. Da de ce v-aţi enervat aşa?” ”Dumneavoastră să vă liniştiţi!”, a replicat Laura Chiriac.

Singurul nostru comentariu la aceste ţăţisme incredibile, care au avut loc pe post, între două foste colege de redacţie ce şi-au rupt reciproc tocurile la pantofi în direct, după ce s-au înşurubat reciproc în intrigi şi jocuri de birou pentru mult timp, este:

Pe vremea când eram student la Galaţi, aşteptam, într-o duminică seară, acceleratul de la Timişoara, ca să ajung în oraşul în care îmi făceam studiile. Pe peron, un ţigan beat, foarte simpatic, cânta un cânticel, în care se repetau mereu aceleaşi versuri:

Pe Corina Chiriac
Am mâncat-o-un carcalac!

Share