Robert Negoiţă. Bucureşti, Sector 3. Copaci răsar din câmpul de pavele

Share

Nu există un cuvânt care să-l descrie pe Robert Negoiţă mai bine Sectorul 3 decât „pavele”. De ce „pavele”? Pentru că pavelele sunt emblema sectorului.

Pe vremea lui Liviu Negoiţă, veneau românii din străinătate, în ţară, iar la Aeroport îi spuneau taximetristului: “Du-mă-n Sectorul 3, am auzit că e cel mai frumos din Bucureşti”.

Robert Negoiţă. Bucureşti, Sector 3. Copaci răsar din câmpul de pavele

Acum, când faci o scurtă plimbare prin S3, e inevitabil să nu dai de trotuarele pavate cu pavele sau de copacii care au la rădăcină pavele, în loc de iarbă.

În fiecare săptămână, apare câte un bucureștean, pe Facebook, care să se lege de pavajele lui Robert Negoiță Paveliţă.

Să recapitulăm. Până acum, oamenii au găsit mai multe lucrări care nu ar fi trebuit să conțină pavele, saucel puțin nu atât de multe.

Citeşte şi: CAB a dispus sechestru pe averea lui Robert Negoiţă

Câteva exemple ar fi trecerile de pietoni pavelizate, trotuarele pavelizate, pavelele vechi scoase și înlocuite cu pavele noi, grădina cu pavele și, probabil, șirul va mai continua.

De data aceasta, un bărbat din Sectorul 2 a venit la plimbare, prin sectorul lui Robert Negoiță, și s-a mirat de niște copaci care răsăreau din pavele.

Adică, în loc să fie plantați pe un spațiu verde, au fost băgați între pavaje. Ori au fost puse pavelele ulterior, după ce arborii erau deja crescuți. Nu cum au apărut pavelele este important, ci de ce.

Citeşte şi: VIDEO Robert Negoiţă spune că palmierii săi exorbitanţi sunt speciali

Bucureșteanul și-a povestit nemulțumirea pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 2”. Bărbatul a spus că ar fi fost mai bine ca Primăria Sectorului 3 să facă un spațiu verde, decât un loc în care copacii au rădăcinile pavate.

Au și puțină iarbă ofilită în jur, ce-i drept, dar tot pavelele domină. “Când vă plangeți de bordurile din Sectorul 2, luați în considerare că se poate și mai rău.

În Sectorul 3 avem un exemplu de risipire a banului public. Cred că în acest loc mergea mult mai bine un spațiu verde, decât pavele până lângă tulpina copacilor”, a scris bărbatul, conform B365.

Share