home CORUPTIE, POLITICA Robert Negoiţă afirmă că ticăloşii partidului sunt Fifor, Oprişan şi Bădălău!

Robert Negoiţă afirmă că ticăloşii partidului sunt Fifor, Oprişan şi Bădălău!

Share

Robert Negoiţă, solicitat insistent de Marcel Ciolacu să se întoarcă în PSD, i-a calificat drept ticăloşi pe trei pesedisti de seamă: Mihai Fifor, Niculae Badalau şi Marian Oprisan.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Când mi-am dat seama că direcţia în care ne duce Liviu Dragnea este fatală şi când am făcut acea scrisoare, Marcel Ciolacu a semnat, nefiind unul dintre acei semnatari ticăloşi care n-au mai recunoscut că n-au semnat.

Cât de ticălos să fii? Gen Mihai Fifor sau Niculae Badalau. Şi vreţi să vă mai dau un nume? Marian Oprisan”, a declarat Robert Negoiţă.

Marcel Ciolacu a spus că a discutat cu Robert Negoiţă, chiar de două ori în aceeaşi zi, despre reîntoarcerea acestuia în partid.

”Am stat de vorbă azi de două ori cu Robert Negoiţă. Ce face celălalt este poziţia lui. Mi-am asumat toate ieşirile şi împotriva domnului preşedinte Dragnea, şi lucrurile spuse pe vremea doamnei Dancila…”, a declarat Ciolacu.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a adresat miercuri o scrisoare deschisă conducerii PSD în care impune şapte condiţii pentru a se întoarce în partid. Marcel Ciolacu a anunţat că suspendarea lui Negoita a fost anulată şi că îl invită înapoi în PSD.

Negoita însă pune condiţii pe care PSD nu are cum să le accepte. „Actuala conducere a partidului trebuie să-şi asume şi să îşi ceară scuze public pentru modul în care a fost condusă România de către PSD în ultimii ani”, cere Negoiţă.

„De asemenea, PSD trebuie să-şi ceară scuze romanilor pentru că l-au susţinut în funcţia de preşedinte al partidului şi de preşedinte al CAMEREI DEPUTAŢILOR (a treia funcţie publică în stat) pe Liviu Dragnea, o persoană malefică, rău intenţionată, care, în ciuda evidentelor, a fost susţinut în aceste funcţii până când a plecat din ele în cătuşe”, mai cere Negoiţă.

Share