home CORUPTIE, POLITICA Claudiu Manda: „Nu vom mai susţine proşti în funcţii publice”

Claudiu Manda: „Nu vom mai susţine proşti în funcţii publice”

Share

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a declarat, la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Buzău că Marcel Ciolacu este „vulpoiul de care PSD are nevoie”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ciolacu este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Buzău. Invitat de onoare la conferinţă, Claudiu Manda a avut numai cuvinte de laudă pentru Ciolacu.

„Marcel e bun de preşedinte PSD naţional”, a anunţat Manda, în condiţiile în care Ciolacu susţine că nu s-a hotărât dacă va candida la Congresul PSD. Manda a cerut apoi că PSD “să nu mai susţină prosti” în funcţiile publice.

”Dacă tot zicea Marcel Ciolacu că sunt radical, hai să zicem ceva lucruri şi despre Congresul PSD. Unul dintre ele ar fi că nu vom mai susţine prosti în funcţii publice. Ne făceau de râs.

De multe ori, munca noastră ne-o aruncă la coş capacitatea de a vorbi a unora sau a altora pe care… din păcate… am sprijinit-o. Să ne asumăm împreună greşelile, dar să nu le mai facem”, a mai spus Claudiu Manda.

„Ciolacu e vulpoiul de care PSD are nevoie. Împreună cu Paul poate să ne conducă la victorie”, a mai spus Manda. El a cerut ca PSD să facă tot ce-i stă în putinţă ca să blocheze alegerile anticipate.

„Ne interesează să evităm anticipatele pentru că vrem să stea PNL cât mai mult la guvernare să arata de ce sunt în stare”, a arătat soţul Olguţei Vasilescu.

Share