Revoluția briganzilor lihniți. Sub pilotarea atentă a Mamei Rusii

Share

Are loc, sub înțeleapta pilotare a Mamei Rusii, revoluția briganzilor lihniți. De fapt, corect ar fi să vorbim despre o contrarevoluţie. Din punctul nostru de vedere, este cea mai mare provocare adusă lumii civilizate de o axă a răului.

Marea Neagră se înfierbântă. Nu e lac rusesc. Statele Unite înfruntă Rusia

Schema este relativ simplă. O vom descrie sintetic mai jos. Se ia un stat, indiferent dacă e prosper sau în criză. Indiferent dacă este capitalist sau comunistoid. Nu contează. Orice stat din lumea de tip occidental estevizat şi poate să cadă victimă.

Statele Unite. Franţa. Germania. Marea Britanie. La polul diametral opus, România, Muntenegru, Serbia. Venezuela. Clanul lui Putin s-a specializat în destabilizat, cu scenarii pregătite minuţios, orice stat.

Revoluția briganzilor prin subminarea lumii civilizate

Se folosesc metehnele sistemice ale capitalismului, prin exacerbare. Nu trebuie să cucereşti geografic statul. E de-ajuns să-l destabilizezi şi să-l face mai greu guvernabil. Un mod de lucru destabilizator poate fi legat de faptul că statul este dependent de o resursă.

Precum Qatar sau Venezuela de petrol. Se capacitează o clică de infractori să ia puterea și să facă tot posibilul să nu o mai lase. Orice stat are infractori. Dacă îi instituţionalizezi, devin o forţă. Una politică, economică.

Se transformă aceste state captive mafioților aliați în arme de gherilă geopolitică. La butoane – un oportunist elastic, cinic: Vladimir Vladimirovici Putin.

revoluţia briganzilor
Vladimir Putin şi Nicolas Maduro

Revoluția briganzilor lihniți și neamestecul în crimele lor

Când lumea normală la cap reacționează, se vine cu textul uzat al neamestecului în afacerile interne. Aceasta când chiar acțiunea de vasalizare a unui astfel de stat este fix un amestec în treburile sale interne .

De exemplu, Venezuela, un fost stat capitalist prosper, e în prezent la pământ. O clică de infractori s-a aburcat la putere din 1999 încoace.

La pușcărie cu intelectualii!

Lor li se opun intelectuali rasați de centru – dreapta. Infractorii ii bagă pe aceștia la pușcărie. Uitaţi-vă la feţele acestor oameni. Este o diferenţă de intelectualitate dramatică între ei şi cei ca Maduro sau Putin.

revoluţia briganzilor'
Henrique Capriles, avocat fiscalist

Henrique Capriles Radonsky, Leopoldo Lopez, Antonio Ledesma sunt în prezent la pușcărie.

Repetăm: comparati-le fețele rafinate de avocați, medici, universitari finuţi cu cele patibulare ale lui Maduro & clanul.

revoluţia briganzilor
Leopoldo Lopez, economist, profesor universitar

De pe Axa Râului, Revoluția Briganzilor atacă

Spre ce ne îndreptăm? De pe Axa Răului, o ceată zdrențăroasă, pe care scrie “revoluția briganzilor lihniți”, atacă disperată. Au burțile bugetare lipite de coaste.

Ochii le sticlesc de la foamea popoarelor lor chinuite de ei. Și de la drogurile, alcoolul și viciile care îi îneacă. Arghirofili. Dezumanizați. Se vor repezi hulpavi la cei pe care îi urăsc, de care se tem și care îi pândesc.

Aceştia sunt actorii lumii civilizate. Dacă i-ar ataca frontal, ar curge sânge. Soluţia este tăuerea resurselor plutocrate. Așteptându-i să se năruie sub povara propriei lor nevolnicii ticăloase. Întrebarea e cine va rămâne în picioare și cine se va prăbuși. Și când.

Faţa ascunsă a răului: Rusia putinistă

Să revenim la cazul Venezuelei. Maduro şi locotenenţii săi au consilieri cubanezi, care pilotează represiunea în curs. Forţele de represiune care acţionează pe străzile Caracasului sau portului superb Maracaibo sunt conduse de mercenari cubanezi.

80% din petrolul consumat de Cuba este importat din Venezuela. Practic, în prezent, Venezuela este un dominion cubanez. Regimul castrist cubanez se menţine la putere sprijinit de Rusia. La fel, briganzii noştri din România sunt sprijiniţi de Rusia putinistă.

Evoluţiile din ultimele zile arată că SUA sunt preocupate să reacţioneze geopolitic, economic şi acum militar la agresiunea Rusiei asupra lumii civilizate. Când Moscova va fi deconectată de la banii pe care-i foloseşte ca să-şi finanţeze operaţiunile de gherilă globală, briganzii săi vor claca.

Share