home EUROVISION, EVENIMENT Revista presei Luminiţa Anghel. Scandal

Revista presei Luminiţa Anghel. Scandal

Share

Revista presei Luminiţa Anghel. Scandal

Luminiţa Anghel a pierdut finala Eurovision 2015 – aceasta este ştirea cea mai importantă a momentului în cea ce priveşte Eurovision România, nu că formaţia Voltaj (nou) a câştigat şi ne va reprezenta la Viena.

Ele.ro dă o declaraţie a Luminiţei Anghel, în care aceasta spune că mesajul melodiei trupei Voltaj (nou) nu ne onorează, pentru că arată că am fi săraci. Şi Ziarul Ring dă aceeaşi declaraţie a Luminiţei, în care solista califică competiţia de anul acesta drept “o făcătură ordinară”:

Ştiu! Am ştiut de mult… Trist! Din păcate, mesajul ales nu ne onorează. Arătăm cât de săraci suntem, că nu avem locuri de muncă, ce trist e în ţara asta, copiii plâng după părinţii lor, sărmanii… Vaaaiii! Ce carte de vizită!

Putem să ne întrebăm dacă faptul că anul trecut am apărut pe scenă cu un ins când la un pian ca un colac ne face să părem bogaţi. Sau dacă faptul că an de an Albania vine cu cele mai pretenţios masterizate negative şi cele mai bibilite clipuri arată ce bogat e cel mai sărac stat al Europei.

Bună Ziua Iaşi povesteşte că membrii juriului Eurovision România 2015 au fost evacuaţi de urgenţă din hotelul craiovean de patru stele în care stăteau. Motivul? Aflând unde sunt cazaţi, Luminiţa Anghel şi-a închiriat şi ea acolo un apartament. Ca să nu fie nici un fel de posibilitate de influenţare a juraţilor, aceştia au fost luaţi pe sus în seara competiţiei şi duşi în alt hotel.

Hodoronc-tronc, Adevărul face o ştire, că, chiar dacă Luminiţa Anghel a fost învinsă de Voltaj, ea este favorita cititorilor acestei publicaţi. De multe ori însî sondajele online făcute de publicaţii sunt irelevante în context general.

(postare în curs de actualizare)

Share