home POLITICA Revista presei. Alegeri anticipate in Republica Moldova?

Revista presei. Alegeri anticipate in Republica Moldova?

Share

Adevarul: Moldova: din nou alegeri anticipate? “Refuzul comuniştilor de a negocia votarea lui Marian Lupu, candidatul coaliţiei la Preşedinţie, ar duce la alegeri anticipate. PCRM merge doar pe varianta unui conducător „independent şi
apolitic“, exclusă însă de PLDM, PD şi PL”

foto: Silviu Vasile

fotoinfo: “Stapanii ni-i facem cu propriile noastre maini” (Vergiliu)

Curentul: Vîntu şi-a scos la înaintare lătrăii din dotare “In urmă cu două zile, pe un site de largă respiraţie jurnalistică, fostul ziarist Cornel Nistorescu, convertit de ani buni în sclav la curtea lui Vîntu, îi îndemna pe militarii rezervişti nemulţumiţi de procesul de recalculare a pensiilor să aibă grijă de Alina Mungiu şi de Andreea Pora, întrucât cele două şi-au permis, vezi Doamne, să aibă alte opinii decât cele vânturate de trompetele mogulului.”

EvZ: Guşă, Goagăl-translator pentru Vanghelie “Noul consilier de imagine externă al primarului sectorului 5 i-a aranjat de la A la Z programul întâlnirilor cu oficialii de la Washington. Cozmin Guşă a devenit eminenţa cenuşie a lui Marian Vanghelie. Şi traducătorul personal de engleză. Obiectivul lui Guşă este să-l relanseze pe Vanghelie pe orbita politicii mari.”

Curierul national: Piaţa imobilelor de lux a îngheţat de tot “La cumpărare mai apar doar străini, care negociază la sânge în tranzacţii ce durează luni de zile. Nici măcar vilele executate silit nu se dau, doar una din zece fiind vândută. Cele mai mari şanse le au imobilele cu preţuri până într-un milion de euro”

Financiarul: Insolventa, arma des folosita de clienti impotriva dezvoltatorilor neseriosi “Un dezvoltator din Drumul Taberei a fost chemat de clientii sai la Tribunal in aproximativ 60 de dosare”

Bursa: Depozitarul Central, programat să se mute peste două luni lângă BV “Surse din piaţă susţin că Depozitarul plăteşte o chirie de 25.000 de euro la sediul actual”

Puterea: Produsele naturiste nu vor mai putea fi vândute ca medicamente “Medicamentele naturiste fără expertize ale unor specialişti vor fi redenumite “suplimente alimentare” până la finele acestei luni. Un proiect legislativ este pregătit pentru eliminarea ceaiurile medicinale definitiv de pe piaţă, prin înlăturarea lor din sfera suplimentelor nutritive.”

Romania libera: Egiptul în pragul unui război civil: peste 600 de răniţi şi un soldat ucis “Oponenţii şi suporterii preşedintelui Hosni Mubarak sunt în pragul unui război civil. În piaţa Tahrir s-au auzit focuri de armă şi se aruncă cu gaze lacrimogene. Un corespondent Al Jazeera transmite că peste 100 de persoane rănite au fost evacuate din piaţă.”

Share