home EVENIMENT Relaţia “sepia” dintre Gabriel Oprea şi Hayssam (Dan Badea)

Relaţia “sepia” dintre Gabriel Oprea şi Hayssam (Dan Badea)

Share

Actualul ministru al Apărării Naţionale, generalul cu patru stele (în rezervă) Gabriel Oprea, a fost surprins în urmă cu câţiva ani alături de unul dintre agenţii de bază ai PSD, Omar Hayssam.

Cel care avea să devină oficial terorist, în urma organizării răpirii celor patru jurnalişti români din Irak, a fost coordonat pentru foarte multă vreme de ofiţerul SIE Ristea Priboi, atât înainte, cât şi după trecerea acestuia din urmă în rezervă (1997) cu gradul de colonel.

Pe de altă parte, dincolo de legătura cu Priboi, relaţiile lui Hayssam cu diverse servicii de informaţii străine sunt deja de notorietate şi, în acest context, relaţia lui cu generalul Oprea ridică anumite semne de întrebare, ceea ce i-a determinat pe adversarii lui să-l tot atace pe această direcţie.

După cum se ştie, despre Gabriel Oprea, actualul ministru al Apărării Naţionale, s-au spus multe în timpul ultimei campanii electorale, chiar dacă informaţiile lansate pe piaţa mass media n-au fost însoţite, întotdeauna şi de dovezi.

Una dintre acuzaţiile aduse viza relaţia sa directă cu Omar Hayssam, teroristul a cărui libertate a fost cerută şi obţinută chiar de către cel care-l anchetase, adică de ex-procurorul Ciprian Nastasiu… citeste tot aici

Share