home EVENIMENT Regele Mihai şi Regina Ana, noi poze de la Aubonne

Regele Mihai şi Regina Ana, noi poze de la Aubonne

Share

Ca reacţie la zvonurile neconfirmate privind Regele Mihai, ce ar fi decedat, Casa Regală a publicat nouă poze ce par actuale cu acesta şi Regina Ana. Iată mai jos pozele, în galerie foto:

În “Properties”, toate pozele sunt datate Aubonne le 24 janvier 2016. Le Roi Michel I De Roumanie avec la Reine Anne entourés de la Princesse Héritière Margareta et du Prince Radu ainsi que d’amis proches. © MORVAN ALAIN.

Ideea este că în acest moment PR-iştii de la Casa Regală şi-au făcut temele, în urma celor scrise de noi, şi nu mai ştii dacă pozele au fost ulterior lucrate în “Properties” sau nu.

În afară de faptul că într-o poză Regele Mihai ţine în mână o poză invers (lucru care se întâmplă oricui), nimic nu indică vreun motiv care ar putea să ne facă să credem că Majestatea Sa este captiv într-un fel sau altul.

Ciudat este că pe website-ul România Regală suntem informaţi că, “de miercuri, 20 ianuarie, până luni, 25 ianuarie 2016, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu se află într-o vizită cu caracter privat în Elveția“, pentru că “Altețele Lor Regale au dorit să fie pentru câteva zile alături de Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana, care nu au putut petrece sărbătoarea Crăciunului la Castelul Săvârșin“.

Este exact perioada de timp în care prinţul Nicolae ar fi fost pentru două zile în ţară şi un cetăţean i-ar fi făcut poze la Colectiv, apoi ar fi linkat pe Facebook “la contul său”, linkând însă, voit sau fără să-şi dea seama ce face, la ceea ce noi numim “Contul Nicholas”, ce pare a fi controlat de “dudişti”.

Iată mai jos restul mesajului de pe site-ul Casei Regale:

Duminică, 24 ianuarie, însoțiți de membri ai personalului Casei Majestății Sale, precum și de prieteni de familie și de cunoștințe apropiate, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au sărbătorit pe Majestatea Sa Regele la început de an. Reședința din Elveția a Majestăților Lor a devenit, pentru câteva momente, neîncăpătoare.

Aflată pentru câteva zile la o clinică pentru teste medicale, Regina Ana a fost vizitată de Principesa Moștenitoare. Majestatea Sa a citit noutățile pe iPad.

Regelui Mihai și Reginei Ana le-au fost aduse de la București și Săvârșin felicitările de Crăciun, scrisorile și cadourile pe care le-au primit cu ocazia sărbătorilor.

Majestățile Lor mulțumesc tuturor celor care le-au adresat urări de Crăciun și de Anul Nou și le-au trimis dovada afecțiunii și respectului lor.

La fel de ciudat este că am reuşit să descoperim două site-uri şi un blog al Casei Regale: RomaniaRegala.ro, FamiliaRegala.ro şi blogul Casa Regala, pe Blogger.

Tustrele merg de mână pe Internet, ca fetele, şi ele, iar PR-ul Casei Regale jonglează cu informaţia, uneori aceeaşi pe două dintre ele, fără să pară că meseriaşii plătiţi cu bani grei de la aparatul de lucru cunosc noţiunea de duplicate content sau cea de Google Sandbox.

Uite, de exemplu, blogul are exact aceeaşi postare ca aceea despre care tocmai ce am scris, cu acelaşi conţinut foto, în mod cu totul inexplicabil. Când ai buget anual de milioane de euro, asemenea greşeli sunt impardonabile.

Citeşte şi
Rânduri scrise în timpul slujbei de înmormântare a Reginei Ana în necropola regală de la
Regina Ana a fost înmormântată în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, care a fost ridicată
Regina Ana, consoarta Majestăţii Sale Regele Mihai I, a plecat dintre noi după o îndelungată
Ce urmează în cei trei ani de până la finalul domniei lui Mihai I e
De ce ar fi acceptat Basescu constient sa-si dea singur lovitura politica de gratie? Este
Prinţul Nicolae a postat recent pe Facebook un mesaj cutremurător despre Majestatea Sa Regele Mihai
Mişcarea pentru Regat şi Coroană cere Protocolului Regal modificarea unor detalii din timpul ceremoniilor în
Un marş de comemorare a Regelui Mihai, urmat de un miting anticorupţie, va avea loc
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi transportat de la București la
„Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credință și fără memorie”, afirma Maiestatea
Share