home POLITICA Realitatea interzisă de Liviu Dragnea în România. Începe cenzura

Realitatea interzisă de Liviu Dragnea în România. Începe cenzura

Share

Cozmin Guşă susţine că liderul PSD Liviu Dragnea vrea realitatea interzisă, doreşte să impună cenzuta presei. Prima pe listă, susţine el, ar fi Realitatea TV. Dragnea este foarte deranjat de politica acestuia de a dezvălui toate neregulile guvernării.

Realitatea interzisă. Liviu Dragnea s-ar teme de presă

Liviu Dragnea se teme de multe lucruri, dar în mod clar se teme de Realitatea TV. Vă ofer un exemplu clar. Liviu Dragnea a dat o directivă în noua administraţie guvernamentală şi doreşte un cadou.

Ar vrea un mărţişor, ca de la 1 martie postul Realitatea TV să nu mai emită. Să se găsească toate mijloacele, legale sau ilegale, pentru a închide gura celor de la Realitatea TV.

, a afirmat Guşă. El a adăugat:

Există cel puţin un ministru, al cărui nume îl ştiu, dar deocamdată nu o să-l spun, care şi-a luat mandatul, în mod surprinzător pentru cei din PSD, din simplul motiv că s-a angajat să facă tot ceea ce este omeneşte posibil să închidă Realitatea TV.

Realitatea interzisă

 

Dincolo de cazul Realitatea TV, Starea Presei îi propune domnului Dragnea să dea o ordonanţă de urgenţă, cu artocl unic:

Din acest moment, în România, Realitatea interzisă. Cel care decide care este realitatea este liderul PSD, preşedintele Camerei Deputaţilor, zis Pablito.

Share