Război în PSD, aripa PRM. Codrin Ştefănescu a rupt-o cu Olguţa Vasilescu

Share

Codrin Ştefănescu anunţă că nu mai are ce vorbi cu Lia Olguţa Vasilescu, după ce aceasta a anunţat că îl susţine pe Marcel Ciolacu, pentru şefia PSD.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Lia Olguta Vasilescu a anunţat că-l susţine pe Ciolacu. Gata, drumurile noastre s-au despărţit. Asta este, asta este, foarte bine, să mergi cu Ciolacu”, a declarat Codrin Ştefănescu, într-un interviu acordat lui Cristoiu.

Codrin Ştefănescu îl susţine în schimb pe Eugen Orlando Teodorovici, susţinând că Marcel Ciolacu lucrează în realitate pentru statul paralel.

Codrin Ştefănescu şi Lia Olguţa Vasilescu erau foarte apropiaţi, având un comportament şi discurs public similar. Cei doi provin din PRM.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va candida la congresul PSD, pentru şefia partidului, în fruntea unei echipe în care se află şi Lia Olguţa Vasilescu.

„Îmi doresc în echipă atât pe Gabriela Firea, cât şi pe Sorin Grindeanu şi Lia Olguţa Vasilescu. Nu am nici un fel de problemă. Doamna Firea a anunţat că îşi doreste, doamna Olguţa Vasilescu de asemenea”, a declarat Ciolacu, la Antena 3.

Share