home EVENIMENT, POLITICA Rareş Bogdan prevesteşte: Toate oraşele mari vor fi ale liberalilor!

Rareş Bogdan prevesteşte: Toate oraşele mari vor fi ale liberalilor!

Share

Rareş Bogdan prevesteşte o mare victorie a PNL la alegerile locale, cu două săptămâni înainte ca acestea să aibă loc.

Bogdan susţine că Moldova va fi câştigată de PNL. Singurul loc unde partidul va avea probleme va fi Vasluiul, întrucât Nelu Tătaru, originar din Huşi, a preferat să rămână ”să facă o treabă de ministru foarte bună” şi să nu intre în bătălia de la locale.

“Iaşiul este câştigător pentru PNL sută la sută. Păstrăm Suceava, câştigăm la Neamţ, foarte interesant, împotriva unuia dintre cei mai toxici baroni pe care îi are PSD, Ionel Arsene, un tip apărut din nimic şi care s-a transformat într-un baron de un grobianism cum rar mi-a fost dat să văd.

Acolo va câştiga Mugur Cozmanciuc. Vom câştiga într-un mod categoric Bacăul şi vom avea o surpriză foarte plăcută pentru români la Vrancea, acolo unde Marian Oprişan este în corzi.

Voi fi două zile acolo, alături de Ion Ştefan şi de colegii noştri, la Vrancea. Focşaniul este ca şi câştigat, dar trebuie să câştigăm şi Consiliul Judeţean.

Ne batem şi la Botoşani, iar cu transferul lui Cătălin Flutur (primarul PNL de Botoşani – n.r.) vom lua şi Consiliul Judeţean.

Dacă vă uitaţi pe hartă, mai avem Galaţiul, unde George Stângă va câştiga. Avem o problemă, deşi n-ar trebui să spun asta, dar fiind foarte sincer recunosc că situaţia de la Vaslui este una complicată, deşi Mitică Buzatu ar trebui îngropat politic.

Acolo putem avea surprize neplăcute. E singurul loc unde mă aştept la surprize neplăcute şi, doar pentru că Nelu Tătaru a preferat să stea şi să facă o treabă de ministru foarte bună, şi îl felicit.

Dacă acolo ar fi candidat Nelu Tătaru, Mitică Buzatu ar fi fost aruncat la lada de gunoi a istoriei“, a afirmat Rareş Bogdan.

Liderul liberal a recunoscut că PNL are ceva probleme în sudul ţării, pe zona dunăreană, dar că liberalii vor câştiga Primăria Constanţa.

“Singurul oraş mare unde e un pic complicat şi datorită faptului că nu am reuşit o alianţă comună, este Craiova. În rest, toate oraşele mari vor fi ale PNL. Vom păstra tot ce avem şi vom câştiga oraşe pe care nu le-am avut până acum.

Ştiţi harta aceea de duminică seară, de la ora 21.00, când era intracarpaticul galben, cu două/trei pete verzi şi în rest era roşu, cu câte o pată galbenă, precum Călăraşiul.

De data asta veţi vedea o hartă în care galbenul va fi dominant, pentru prima dată în 30 de ani“, a declarat prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan.

Share