Băsescu îl numeşte pe Orban rebut politic şi gogoşar incompetent

Share

Aversiunea reciprocă dintre aceşti doi politicieni, Traian Băsescu şi Ludovic Orban, continuă. De data aceasta, a venit rândul lui Orban. La Băsescu, sunt ultimele zvâcnituri.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei a afirmat, întrebat dacă PMP ar face alianţă cu PNL şi chiar UDMR, după alegerile parlamentare, că nu mai crede în “acest rebut politic, care se numeşte Ludovic Orban”.

El a adăugat că nimeni nu îl mai crede pe acest gogoşar incompetent, care a devenit şi premier.

„Cât pot să mai cred în acest rebut politic care se numeşte Ludovic Orban, când ne-a pus într-o situaţie incredibilă – cu o săptămână înainte de expirarea dreptului de a depune liste, domnul Orban ne-a anunţat că ei merg singuri cu USR şi ne-au pus într-o situaţie extrem de dificilă?

Cum să cred eu că Orban va mai vrea o alianţă. Ba, cred că Orban va fi ultimul în care PMP să creadă. Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoşar incompetent care a ajuns şi prim-ministru al României”, a declarat Traian Băsescu, întrebat, la prezentarea programului pentru PMB, dacă PMP ar face alianţă cu PNL, după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Share