home CORUPTIE, MUZICA, POLITICA Băsescu îl numeşte pe Orban rebut politic şi gogoşar incompetent

Băsescu îl numeşte pe Orban rebut politic şi gogoşar incompetent

Share

Aversiunea reciprocă dintre aceşti doi politicieni, Traian Băsescu şi Ludovic Orban, continuă. De data aceasta, a venit rândul lui Orban. La Băsescu, sunt ultimele zvâcnituri.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei a afirmat, întrebat dacă PMP ar face alianţă cu PNL şi chiar UDMR, după alegerile parlamentare, că nu mai crede în “acest rebut politic, care se numeşte Ludovic Orban”.

El a adăugat că nimeni nu îl mai crede pe acest gogoşar incompetent, care a devenit şi premier.

„Cât pot să mai cred în acest rebut politic care se numeşte Ludovic Orban, când ne-a pus într-o situaţie incredibilă – cu o săptămână înainte de expirarea dreptului de a depune liste, domnul Orban ne-a anunţat că ei merg singuri cu USR şi ne-au pus într-o situaţie extrem de dificilă?

Cum să cred eu că Orban va mai vrea o alianţă. Ba, cred că Orban va fi ultimul în care PMP să creadă. Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoşar incompetent care a ajuns şi prim-ministru al României”, a declarat Traian Băsescu, întrebat, la prezentarea programului pentru PMB, dacă PMP ar face alianţă cu PNL, după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Share