PSD susţine că e soluţia pentru România. Soluţie de acid clorhidric

Share

Recent, Marcel Ciolacu a afirmat că de 30 de ani PSD este soluţia pentru România. Desigur, soluţie de acid clorhidric.

Vom face franjuri-frănjurei declaraţia lui Ciolacu mai jos.

Nu pot să uit determinarea lui Nicu Halici, atunci când ne-am bătut cu partenerii noştri de coaliţie de astăzi, când doreau să modifice legile electorale, mai ales în timpul jocului, şi alegerile să fie din două tururi şi atunci Nicu Halici, ca şi preşedinte a Comisiei Juridice, a fost una dintre cheile cele mai importante în acel război şi îi mulţumesc pentru acest lucru şi pentru acea bătăile. (…)

Pentru cine nu ştie: Nicuşor Halici este un binecunoscut politician pesedist făcut pe puncte, absolvent al Liceului Agricol din Focşani, pepinieră de golani consacrată în oraş şi în judeţul Vrancea, pe care intelectualitatea focşăneană o dispreţuieşte profund.

Din enzimele secretate de Marian Oprişan, în timp ce sângera, când pierdea puterea, a rezultat o luptă pentru putere, din care enzima cea mai puternică s-a dovedit a fi acest Halici.

Modificarea legilor electorale, astfel încât alegerile locale la primari să se desfăşoare în două tururi, ar fi avantajat dreapta civică, de care România are nevoie pentru a intra în lumea de mâine.

PSD s-a zbătut din greu ca acest lucru să nu se întâmple şi astfel a câştigat din primul tur foarte multe posturi de primar prin ţară.

A fost o bătălie, în fiecare zi se încerca să se vină cu un proiect pentru a modifica legislaţia din domeniu şi de a duce o gaură totală în coloana vertebrală a PSD.

Ce bine era dacă se golea de măduvă PSD… România era acum mult, mult mai departe fără acest partid reacţionar, frână în calea dezvoltării ţării.

Nu am nici o reţinere să spun: chiar domnul preşedinte Klaus Iohannis îşi dorea acest lucru. Între timp, viaţa le-a aşezat cum şi-au dorit românii?

Rămâne să vedem de ce parte joacă acum Iohannis, dacă PSD a reuşit să-i prindă degetele la uşă sau nu.

Să nu uităm că pe noi nu ne-a băgat nimeni pe uşa din dos la guvernare. Partidul Social Democrat a câştigat alegerile generale. Locul PSD era la guvernare.

PSD nu a câştigat alegerile. A spus-o chiar Marcel Ciolacu, la o altă sindrofie cu poleială de congres local, parafrazez: “Dacă vrem să guvernăm din 2024, trebuie să avem 50%”.

Au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili, creând o majoritate de dreapta să guverneze fără PSD, a fost ambiţia lor. Problema este cu ce am greşit noi şi românii să ni se întâmple o asemenea nenorocire.

PSD, timp de doi ani, a faultat în permanenţă, prin metode specifice, coaliţia PNL – USR – UDMR, direct sau prin agenţi de influenţă, dintre care unii sunt şi acum în PNL, dar şi profitând de voracitatea politică iresponsabilă şi destructivă a USR.

Este evident că echipa de miniştri a PSD a adus acea maturitate, acel profesionalism şi acea aplicare de care avea nevoie actul de guvernare.

Cine să aducă maturitate şi profesionalism? Rafinha? Spătaru de la DamenMinisterul Economiei? Dîncu de la Apărare, care vrea pace cu Rusia? Să fim serioşi… în 32 de ani, PSD şi predecesorii acestui partid au fost pentru România ca acidul clorhidric…

Share