PNL spune PSD că nu este un partid responsabil

Share

Senatorul PNL Liviu Brătescu susţine că operaţiunea PSD, de a arunca vina pentru toate crizele prin care trecem pe PNL, nu întăreşte guvernarea şi nici nu îi ajută pe oameni să treacă prin greutăţile momentului.

Liviu Brătescu a afirmat că PNL este cu responsabilitatea guvernării, iar PSD cu pasarea responsabilităţii.

“Astfel se împart rolurile în actuala coaliţie, din păcate. Marcel Ciolacu şi-a făcut un obicei prost, de a-şi ataca partenerii, pentru motive dintre cele mai imaginare.

S-a întâmplat din nou în Vrancea, când liderul PSD, ministrul Florin Spătaru şi europarlamentarul Mihai Tudose au lansat noi acuzaţii şi ironii la adresa PNL, a premierului şi a miniştrilor săi”, a precizat senatorul liberal.

Liviu Brătescu a declarat că “este absolut penibil ce se întâmplă” şi a acuzat PSD că a fugit mereu de la guvernare, când au apărut situaţii de criză.

“Acum este prima dată când pesedişti trebuie să ia decizii care să protejeze România, nu doar să critice din opoziţie.

În schimb, Marcel Ciolacu face tot ceea ce a învăţat, din ce observăm: să paseze responsabilitatea, să dea vina pe altcineva, să fugă de responsabilitate.

Liderul PSD uită că acum este la guvernare, că o criză nu se depăşeşte cu glume făcute în faţa colegilor de partid, pe seama partenerilor de coaliţie şi că răspunde pentru deciziile luate.

Electoratul vede şi sunt sigur că ne judecă pe fiecare după acţiunile noastre. Operaţiunea PSD, de a arunca vina pentru toate crizele prin care trecem pe PNL, nu face nici să întărească guvernarea şi nici nu îi ajută pe oameni să treacă prin greutăţile momentului”, a adăugat senatorul PNL, Liviu Brătescu.

Share