home CORUPTIE, POLITICA PSD rostogoleşte iar scandalul “Klaus Iohannis, vânzător de organe”

PSD rostogoleşte iar scandalul “Klaus Iohannis, vânzător de organe”

Share

Abundă de fake news dinspre campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale a PSD. Ţi se întoarce stomacul pe dos de ce fac aceşti oameni.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Organizațiile județene PSD din Constanța, Tulcea și Teleorman au un nou derapaj, prin distribuirea unui filmuleț, în care Vadim Tudor spunea, în timpul campaniei prezidențiale din 2014, că Iohannis a făcut avere din vânzarea copiilor pentru băncile de organe din străinătate.

”Aduceri aminte-2014…” este textul alăturat filmulețului publicat de PSD Constanța și care a fost distribuit de peste 600 de simpatizanți. De pe pagina PSD Tulcea, postarea a fost distribuită de peste 1000 de ori, iar de la Teleorman peste 200.

Toate cele trei pagini au, în mod normal, doar câteva zeci de distribuiri la celelalte postări. Cele trei pagini de Facebook ale PSD Constanța, Tulcea și Teleorman rostogolesc metodic toate fake-news-urile propagate de la nivel central.

Contactat telefonic, Radu Babuș, coordonatorul campaniei electorale a PSD Constanța, a declarat că nu știe despre ce este vorba, că se va interesa și va reveni cu amănunte.

De la apariţia ştirii despre noul fake news marca PSD, clipul video a fost şters:

Share