Mihai Valeriu, sluga lui Carmen Dan, va fi dat afară de la MAI

Share

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca subsecretarul de stat Mihai Valeriu va fi demis, avand in vedere implicarea sa in represiunea din 10 august 2018.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Surse judiciare au dezvaluit ca fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a transmis ordinele de interventie in forta prin intermediul lui Valeriu.

„Daca ne referim la fostul secretar de stat, el este la dispozitia ministrului si printre deciziile mele de permutari de cadre in acest minister este retrimiterea acestui domn, subsecretar de stat, care a venit aici pe pile si relatii de la un sef de birou de sectie de politie din Bucuresti, la un post foarte inalt, de subsecretar de stat, responsabil cu ordinea publica, in cel mai scurt timp, am si eu acum motivul oficial, prin desecretizarea acestui raport, sa il trimit de unde a venit, adica sef de birou de sectie de politie. Iar daca DIICOT – va decide si instanta o culpa penala -, evident ca nu mai are ce cauta in politie. (…) Exact, la Mihai Valeriu ma refer”, a anuntat Vela.

„Saptamana viitoare vor fi trimisi la locurile lor de bastina si alti oficiali, care au ajuns aici pe pile si relatii”, a adaugat Vela.

Carmen Dan, care se afla in concediu in 10 august 2018, a venit la biroul de la Ministerul de Interne si a preluat comanda operatiunilor in jurul orei 12:00, arata Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018.

Share