home CORUPTIE, POLITICA PSD, replică la clipul cu Bunica. “Votăm cum vrea Bunicul. Îmi pun o cămașă roșie, bunică-ti îi dăm trei trandafiri roşii” VIDEO

PSD, replică la clipul cu Bunica. “Votăm cum vrea Bunicul. Îmi pun o cămașă roșie, bunică-ti îi dăm trei trandafiri roşii” VIDEO

Share

PSD a lansat un videoclip electoral, care este o replică propagandistică a clipului viral, în care Bunica îi îndemna pe tineri să iasă la vot.

În clip, PSD se foloseşte de un copil, ceea ce este din start josnic, pentru a ataca clipul realizat anterior de Mircea Bravo, în mai 2019.

Bunica îi îndemna pe tineri să meargă şi să voteze la europarlamentare. Însă în clipul PSD este mistificată realitatea, susţinându-se că Bunica i-a îndemnat pe tineri să voteze cu Dreapta.

Videoclipul a fost publicat pe pagina de Facebook a plagiatorului PSD, Ioan Mang. Un copil se plânge bunicului, îmbrăcat în haine tradiţionale, că i s-a stricat bicicleta şi că Guvernul nu îi măreşte alocaţia. Clar, nu?

„Nici mie nu-mi măresc ăştia pensia şi doar am votat cum a spus Bunica. De data asta, votăm cum vrea Bunicul. Îmi pun o cămaşă roşie, bunică-ti îi dăm trei trandafiri roşii, ca să o împăcăm, ne facem că o luăm la Dreapta şi votăm Stânga”, spune Bunicul, care este evident un tip aranjat şi bibilit să fie arhetipul moşului sfătos de la ţară, din Ardeal.

Întrebat unde este Bunica, răspunsul Bunicului este: „Ultima dată când am vorbit cu ea rătăcea prin faţa Guvernului, îşi căuta pensia”. Clar din nou, nu?

„Videoclipul se mulează perfect pe valorile PSD: Mint că fac într-un fel, apoi fac altfel, merg după valori de acum 60 – 70 de ani şi stau cu mâna întinsă şi se plâng că nu le da statul, în loc să muncească pentru a-şi repara problemele”, a comentat un român, pe pagina lui Mang.

Aşa cum se observă, pentru că se confruntă cu o puternică reacţie pe Facebook, PSD a setat ca clipul său de propagandă să nu poată fi încorporat sau, dacă reuşeşti să o faci, să nu poată fi văzut.

Acest clip este o replică la viralul realizat de Mircea Bravo în 2019, înainte de alegerile europarlamentare. Bunica îi îndemna însă pe tineri să iasă la vot, nu să voteze cu dreapta, cum se susţine în clipul PSD.

Share