home CORUPTIE, POLITICA PSD, toţi la fel. Măcelul mistreţilor. Cum se distrau baronii vânând

PSD, toţi la fel. Măcelul mistreţilor. Cum se distrau baronii vânând

Share

PSD sunt toţi la fel, indiferent dacă acum unii trag într-o parte şi alţii în altă parte. Ei fac parte din acelaşi conglomeat de mafii care domină România de 28 de ani. Sunt la fel de cruzi, se distrează în aceeaşi manieră, au aceleaşi apucături.

LATER EDIT: Mitică Buzatu, liderul PSD Vaslui, este primul dintre baronii PSD care recunoaşte că a participat la măcelul mistreţilor.

Jurnaliștii de la RISE Project au publicat sâmbătă un clip prin care anunță un nou episod din #TeleormanLeaks. Ei au primit o valiză de la un țăran din Teleorman în care se aflau documente importante ale companiei Tel Drum și imagini în care apar oameni importanți din firmă, dar și Liviu Dragnea.

PSD, la vânătoare. Companioni: Dragnea, Oprişan, Buzatu, Ţuţuianu, Nicuşor Constantinescu

În clip, Liviu Dragnea apare la o partidă de vânătoare alături de lideri importanți din PSD, precum Marian Oprișan, Paul Stănescu, Dumitru Buzatu, Adrian Țuțuianu, Constantin Niță ori Nicușor Constantinescu. Videoclipul poate fi vizionat aici.

Mai apar și Petre Pitiș, director general Tel Drum, Mircea Vișan, director tehnic al Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum și Florea Neda, acționar Tel Drum, fost manager.

Petre Pitiş, despr ecare recent Dragnea minţea, afirmând cu nu s-a mai văzut cu el de vreo 15 ani.

Constel Comana, la măcelărit mistreţi cot la cot cu PSD

De asemenea, apare și Costel Comana, fost patron al unei firme feroviare. În 2015, acesta s-a sinucis în toaleta unui avion care zbura din Brazilia în Costa Rica. El a cumpărat în 2009 de la Liviu Dragnea mai multe terenuri şi imobile pentru 1 milion de euro.

„E un colaj de imagini video și fotografii care nu sunt făcute într-o singură dată. Am analizat imaginile care se întind pe o perioadă mai mare de 9 ani. Ele încep din 2009. Vedem cine a participat la aceste partide de vânătoare.

Majoritatea dintre ei sunt membrii PSD cu funcții importante în stat. Sunt sute de partide de vânătoare. Nu toate au loc în Belina. Sunt cel puțin 7 fonduri de vânătoare”, a explicat, pentru Digi24, Elena Dumitru, jurnalist Rise Project.

Persoanele din materialul video:

Liviu Dragnea, liderul PSD și șeful Camerei Deputaților
Paul Stănescu, vicepremier, ministru al Dezvoltării
Adrian Țuțuianu, senator neafiliat, fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița
Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, lider PSD Vrancea
Dumitru Buzatu, presedinte PSD Vaslui
Dan Nica, europarlamentar PSD
Ioan Mang, președinte PSD Bihor
Alexandru Frătean, PSD Mureș, fost secretar de stat la Ministerul Economiei, demisionar la două luni de la numire
Aurel Soporan, senator PSD de Mureș
Vasile Gliga, patron Gliga Group, lider PSD Mureș
Costel Comana, milionarul mort (sinucis) în avionul Costa Rica – Brazilia
Petre Pitiș, director Tel Drum
Mircea Vișan, director tehnic Tel Drum
Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum
Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța, condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare într-un dosar cu un prejudiciu estimat la peste 8 milioane de euro
Constantin Niță, fost ministru al Energiei, condamnat la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, fiind acuzat de DNA că ar fi primit bani de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu

Share