home CORUPTIE, POLITICA PSD este la ora reformei prin peremizare. PSD Argeş deschide pârtia VIDEO

PSD este la ora reformei prin peremizare. PSD Argeş deschide pârtia VIDEO

Share

Un fost peremist de frunte, Ion Mânzână, a fost ales, vineri, în fruntea PSD Argeş. La şedinţa de alegeri a venit ca invitată de onoare şi Lia Olguţa Vasilescu, o altă fosta peremista de vârf.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ion Mânzână a fost ales preşedinte al PSD Argeş cu 140 de voturi, în timp ce contracandidata să, Maria Dinu, a avut 77 de voturi. Mânzână a fost susţinut de Şerban Valeca, fostul lider al filialei.

Mânzână, actual vicepreşedinte al CJ Argeş, a fost unul dintre membrii PRM de frunte. Din 1996 până în 2004, Mânzână a reprezentat PRM în Parlament în calitate de deputat şi senator.

De altfel, la şedinţa de alegeri a ţinut morţiş să vină de la Dolj şi Lia Olguţa Vasilescu, pentru a-şi susţine fostul coleg din PRM.

Marcel Ciolacu a lăudat această „schimbare”, alegerea lui Mânzână în locul lui Valeca, afirmând că este benefică pentru partid.

Într-un discurs războinic în cadrul şedinţei, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a ironizat originea peremista a noului şef PSD de la Argeş.

„Auzind acum o lună de zile un lider mai nou al PSD-ului, domnul Cozmin Guşă, care spunea că trebuie să de-PRM-izam partidul. Să-i dea cineva un telefon, că dacă iese domnul Mânzână, să nu facă vreun infarct! Olguţa, dacă iese la Craiova, face al doilea infarct şi trebuie să-i punem stenturi după aia”, le-a spus Rădulescu celor peste 200 de delegaţi prezenţi la conferinţa de la Argeş.

Share