home CORUPTIE, POLITICA PSD, bugete de milioane de euro pentru rostogolirea de fake news

PSD, bugete de milioane de euro pentru rostogolirea de fake news

Share

OSD investeşte bugete imense, de ordinul milioanelor de euro, pentru a rostogoli asupra românilor valuri de fake news. Dar despre aceste lucruri alegătorii nu ştiau nimic. Până acum.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Organigrama pe orizontala si pe verticala – grupuri gen “celule”, un grup are un sef si doi-trei subordonati care detin conturi false, in jur de cinci – 10 conturi de persoana, conform Ziua News.

Grupurile/ celulele nu se cunosc intre ele (exact ca si celulele teroriste, daca una pica, altele duc misiunea mai departe), numai in Bucuresti sunt in jur de 100 de grupuri, arondate pe langa filialele psd, fiecare filiala controleaza printr-un coordonator de “propaganda online” in jur de 15-20 grupuri (organizarea pe verticala e politica, vezi Cazul Harabagiu, fostul sef al postacilor pesedisti).

La nivelul tarii sunt inca aproximativ 400 de grupuri, totalul fiind de 500. Astia sunt “polii de influenta” – aproximativ 1500 de persoane, alimentate cu informatii de la centrul politic, reteaua contruita in teritoriu.

Contrurile false fac 5000 de “prietenii” si influenteaza direct 1000 de persoane/ cont, adica pana la 10.000 de persoane/ postac. Postacul e platit cu 250-300 de euro pe luna, daca e “pălmaș”, cu 500 de euro daca e “avansat”, iar seful grupului ia 700-800 de euro functie de pozitiei in teritoriu si difera de influenta.

Seful politic (propaganda) al sefului de grup ia 1000 de euro. Cei de la centrul politic de la filiale ajung si la 1500 de euro. Banii sunt ca “salariu de baza”.

Exista si premii/ eveniment – propagare de actiuni, dar si atacuri importiva opozirtiei, #rezist etc. Se premiaza de catre “seful-sefului” (pe linie politica) cu 50-250 euro per persoana functie de contributie.

Fiecare sef de grupa raporteaza mai sus victoriile, acestea se analizeaza si se aproba premierea. Un calcul simplu arata ca PSD cheltuieste pentru plata postacilor rand in jur de 250.000 de euro, la care se aduga inca pe atat pentru postacii fidelizati, adica inca 250.000 de euro, iar pt sefi si sefi politici totalul e de aproximativ 450.000 de euro, cu prime cu tot se ajunge la rotunda cifra de un milion de euro pe luna.

Asta fara campanie electorala unde primele cresc, e prevazut ca pentru 2019 cu tot cu cele doua episoade electorale, sa se cheltuiasta pe intregul an 15.000.000 de euro, adica mult mai mult decat incasarile din intreaga publicitate media romaneasca.

Citeşte şi
Mesaj foarte dur, suburban, al lui Mircea Badea, la adresa pesedistilor care il sustineau pana
Conducerea PNL ar fi batut deja in cuie decizia sa provoace alegeri anticipate, acestea urmand
Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor, supranumit Ali Comicul pentru declaraţiile sale neverosimile, a
Locuitorii din Slatina, judetul Olt, au din nou parte de apa neagra la robinetele din
Cosmin Prelipceanu, realizator al emisiunii Jurnalul de Seara de la Digi24, a anuntat joi ca
O parte semnificativă din datoria de 15 milioane de euro a PSD, către firmele și
30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose spune că
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, la finele ședinței Comitetului Executiv Național, că
Președintele Klaus Iohannis face ce a promis în campania electorală: PSD trebuie să dispară din
După dictonul "noi facem ce vrem noi şi când vrem noi, nu-i lăsăm pe alţii,
Share