home CORUPTIE, POLITICA Sabina Bădălău, fata lu’ tata, sporuri ilegale imense primite de la CNAIR

Sabina Bădălău, fata lu’ tata, sporuri ilegale imense primite de la CNAIR

Share

Fata lui Nicolae Bădălău, Sabina Bădălău, a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu. România nu are autostrăzi, dar copiii liderilor PSD le administrau pe bani grei.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Bădălău însă afirmă: Nu am știut că fiica mea a lucrat la CNAIR. Este culmea tupeului. Cu alte cuvinte, liderul PSD Giurgiu vrea să ne facă să credem că fiică-sa a nimerit pe-acolo din întâmplare, ori din competenţă excesivă.

Fostul ministru al economiei în guvernarea PSD, Niculae Bădălău, susține că a aflat din presă că fiica lui a lucrat la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), transmite B1TV.

Săptămâna trecută, Bădălău a declarat în emisiunea „Bună, România!” că fata lui, Sabina, a lucrat doar la aeroport, nu și la CNAIR, ba chiar a ținut să le bată obrazul jurnaliștilor că nu s-au documentat bine.

„Sunteți total pe lângă. Fiica mea nu lucrează la aeroport. A lucrat, nu mai lucrează. De 4 luni (nu mai lucrează). Doi ani și jumătate a fost cu funcție de execuție”, declara Niculae Bădălău, săptămâna trecută, în emisiunea „Bună, România!”.

Întrebat atunci dacă fiica sa a lucrat la CNAIR, social-democratul a răspuns sigur pe el: „Nu, exclus!”.

Pus în fața dovezilor, fostul ministru al economiei în guvernul PSD n-a găsit replică mai bună decât să spună că nu știa că fiica sa a lucrat la CNAIR.

Jurnaliştii au descoperit însă că Sabina Bădălău figurează pe o listă a angajaților CNAIR care ar fi încasat în 2015 sporuri ilegale de până la 75%.

Întrebat acum în legătură cu această situaţie, Bădălău s-a arătat deranjat de subiectul discuției: „Nu știu cât vă preocupă cariera copiilor mei, ar trebui să mă preocupe pe mine!”.

La insistențele jurnaliștilor, Bădălău a răspuns: „Credeți-mă că chiar n-am știut, vă spun…. Închipuiți-vă că nu, nu am știut. Nici acum nu știu. Habar n-am!”.

Share