PSD – ALDE porneşte la acapararea întregului stat român

Share

Știrea deja nu mai este că X sau Z a fost demis sau înlocuit în funcție. Vestea este că PSD-ALDE porneşte la acaparea tuturor funcţiilor disponibile în stat.

Hoţia, România, lenea, Şcoala, minciuna, zăpada, trândăvia

De la directorii de şcoli, până la şefii de instituţii din ministere. Ceea ce uimeşte este viteza cu care se mişcă aceşti oameni. Apetenţa lor pentru putere este de rău augur.

PSD-ALDE, mama fostei amante la ANOFM

Premierul Sorin Grindeanu l-a demis pe şeful Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. (Marcel Miclău fusese numit în functie în august de Cabinetul Cioloş.

PSD-ALDE a readus-o la conducerea institutiei pe Cristiana Barbu. Aceasta este mama fostului deputat PSD Cătălina Ştefănescu. Barbu a mai ocupat funcţia între anii 2012 şi 2016, montată pe scaun de Ponta. Aceasta este o restauraţie, în cel mai reacţionar sens al termenului.

Despre Cătălina se spune că a fost amanta lui Liviu Dragnea. Astfel, ar fi ajuns deputat şi a tras după ea prin cocotierii puterii useliste tot familionul din dotare.

Carmen Daniela Dan cere schimbarea prefectului de Giurgiu

Acesta ar fi avut nesimţirea să nu-i răspundă vecinei de apartament a boss-ului. La telefon. Timp de trei ore! Inadmisibil aşa ceva! Şi, pentru că autorităţile s-au mişcat prost cu înzăpezirea, trebuie găsiţi vinovaţii.

Ţin’ să fie? Oamenii regimului burghezo-moşieresc dinaintea noastră. Grindeanu a anunţat că-i cere demisia şefului CNAIR (fosta CNADNR), Cătălin Homor.

Motivaţia, A2 şi A4 închise, ceea ce este considerat inadmisibil de Grindeanu.

Este inadmisibil ca la 14 ore după ridicarea codului portocaliu să avem situaţii de acest tip.

L-am rugat pe domnul ministru Cuc (n.n.: ministrul Transporturilor) să trimită Corpul de control la CNAIR. L-am rugat să ia toate măsurile legale pentru demiterea domnului director al CNAIR.

I-am transmis domnului Cuc să facă o analiză în amănunt. Nu doar pe persoană, pentru că e clar că acolo lucrurile sunt deficitare, ci și la cauzele care au dus la această situație nefericită.

, a declarat Grindeanu.

Directorii de şcoli-loaze ajung iar în funcţie

Ca să meargă o ţară, trebuie să aibă oameni bine educaţi. Pentru ca ei să fie astfel, trebuie ca şcoala, Învăţământul să meargă bine. PSD-ALDE are tot interesul ca lucrurile să nu stea astfel.

Oamenii educaţi nu votează PSD-ALDE, nu pun botul la pomeni electorale şi se lămuresc când sunt minţiţi. De aceea, Învăţământul trebuie să fie slab, iar directorii de şcoli trebuie să fie aleşi dintre loazele care au picat concursul.

Concursurile pentru posturile de directori au fost picate de căţăraţii numiţi de USL. În locul lor au fost numiţi alţi directori, competenţi. Acum aceştia vor deveni fluturaşi, iar în locul lor vor reveni loazele de partid.

Este vorba despre 600 de directori şi directori adjuncţi, care nu au promovat concursul organizat de Ministerul Educaţiei. Pe când acesta era condus de universitarul Mircea Dumitru.

Share