home POLITICA Protestatari încătuşaţi când au aruncat muştar pe maşina lui Tudorel Toader VIDEO

Protestatari încătuşaţi când au aruncat muştar pe maşina lui Tudorel Toader VIDEO

Share

Protestatari încătuşaţi de jandarmi au fost duși cu duba la Secția 17 de Poliție, după ce au aruncat cu muștar pe mașina lui Tudorel Toader.

Astăzi, a fost a doua zi de proteste de la Ministerul Justiţiei, după OUG-ul lui Tudorel Toader, care a mutilat şi mai tare Legile Justiţiei, transformând Secţia de investigare a magistraţilor într-un parchet general paralel, aservit politic.

Pentru a-i transmite ministrului Tudorel Toader că “protestatarilor le-a sărit muştarul” după ultima OUG pe justiţie, protestatarul Cristian Mihai Dide a aruncat la propriu o găleată cu muştar pe un jeep al Ministerului Justiţiei parcat în spatele clădirii.

Dide a declarat, pentru Epoch Times, că gestul său este menit să-i conştientizeze pe români asupra gravităţii situaţiei şi că este cazul de mobilizare masivă la protestul de duminică din Piaţa Victoriei.

Protestatari încătuşaţi. Sandu Matei şi Cristian Mihai Dide, la datorie

La protest au participat inclusiv Sandu Matei, cunoscut Sandy, dar și alți protestatari cu notorietate precum Cristi Dide din cadrul fenomenului anti-PSD #Rezist.

Jandarmeria, proaspăt finanțată cu bani și mai mulți de la bugetul de stat, plătită de cetățeni prin taxe și impozite, a abuzat din nou în stil nedemocratic și a ridicat câțiva dintre manifestanți, printre care și Sandy Matei care a fost încătușat. “Mafioții sunt liberi, iar eu sunt încătușat”, a spus Sandy înainte ca Jandarmeria să îl bage în dubă. El este unul dintre cei doi protestatari încătuşaţi.

Protestatarii au fost duși din nou la Secția 17, aceasta fiind cea mai apropiată de Ministerul Justiție.

Citeşte şi
Obiectivul Alianţei 2020 USR-PLUS este să dea României preşedintele, primarul Bucureştiului şi prim-ministrul, a declarat
România se află la un pas de intrarea în mecanismul premergător activării Articolului 7 din
Viceprimarul PSD, Marian Olan, din comuna giurgiuveană Izvoarele, apare într-o filmare amenințându-l cu o sabie
Este panică mare la PSD. Duminică vor veni peste şapte milioane de români la vot.
Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei din Cabinetul PSD-ALDE, cunoscută ca groparul Reformei Miclea-Funeriu, a fost pusă
Ambasada Danemarcei trolează subtil PSD-ALDE, cu ocazia alegerilor europarlamentare:„Va fi o duminică fierbinte.Şi după?Posibil să
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, referitor la sentinţa pe care o aşteaptă luni în
Norica Nicolai i-a transmis lui Guy Verhofstadt că se pregăteşte să vină la Bucureşti pentru
Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidential, estimează ca PSD va cunoaste o infrangere majora la
A apărut un song de campanie marca PSD care este anti Frans Timmermans. Nişte copii
Share