Propagandista Sarmiza Andronic este apropiata lui Ghiţă şi PRU

Share

Sarmiza Andronic este noutatea care a apărut pe televiziuni şi face furori cu ideile ei aflate în coliziune cu ele însele. Dar cine este persoana aceasta?

Mihai Gâdea şi realizatorii Antena 3 o au invitată de câteva luni, în studiourile postului, pe Sarmiza Andronic, care se prezintă drept analist politic. Însă aceasta este în realitate o apropiată a lui Sebastian Ghiţă, candidând de altfel pe listele partidului înfiinţat de fugarul PSD.

Sarmiza Andronic este o nouă voce în concertul propagandistic al PSD, care este promovată insistent de Antena 3 şi stiripesurse.ro, site deţinut de Iosif Buble, soţul deputatei PSD Diana Tuşa.

Într-o emisiune la care era prezent şi Marcel Ciolacu, ea l-a atacat violent pe Nicuşor Dan şi i-a adus osanale Gabrielei Firea.

„Ar fi foarte bine ca Nicuşor Dan să fie taxat la vot pentru această ieşire total nepermisă. Am văzut eleganţa cu care doamna Firea tratează această campanie, domnia sa nu atacă, nici nu ar avea cum, nu stă în firea domniei sale”, a susţinut Sarmiza Andronic.

Sarmiza Andronic este familiarizată cu subsolurile insalubre ale politicii româneşti de mult timp, deşi a apărut recent la televiziunile naţionale, susţine Aktual24.

În 2007, Andronic a candidat pentru un loc de parlamentar european, pe lista Partidului Iniţiativa Naţională. Acest partid fusese înfiinţat de Cozmin Guşă, actual membru PSD şi unul dintre canalele PSD de distribuire de fake news.

Sarmiza Andronic a picat apoi în umbră, pentru a reapărea nouă ani mai târziu, în compania lui Sebastia Ghiţă. Ea a fost director de comunicare al lui Sebastian Ghiţă, mai exact al Partidului România Unită, în timpul campaniei electorale din 2016.

Partidul lui Ghiţă, deşi a fost promovat puternic de România TV, nu a reuşit să intre în Parlament. De altfel, ea a şi candidat pentru un loc de parlamentar, pe listele acestui partid în judeţul Neamţ.

Cel mai probabil, Sarmiza Andronic a pus la cale campania isterică a PRU de atunci împotriva sorosiştilor, lupta cu George Soros fiind principală temă de campanie a PRU şi a lui Ghiţă.

“Vis-a-vis de recentele referiri la ultimile planuri de dezmembrare a României «dospite» în anumite cercuri externe, noi am avut recent o conferinţă de presă la Bucureşti, la care au participat domnul preşedinte Bogdan Diaconu, domnul deputat Sebastian Ghiţă şi domnul avocat Bolcaş, preşedintele senatului Partidului România Unită, în care s-a discutat despre finanţarea de către George Soros a unor ONG-uri…

Atât pot să vă spun acum că urmează să facem o serie de dezvăluiri şi să prezentăm şi acte doveditoare… Dacă noi avem oameni plătiţi din exterior, dacă pe noi ne conduc ONG-urile, atunci România se duce de râpă!”, spunea Sarmiza Andronic, într-un interviu pentru presa locală din Neamţ.

Share