Propaganda otrăvită din spatele pregătirii mitingurilor PSD

Share

Propaganda otrăvită din spatele pregătitelor proteste numite “#ajunge!” are rădăcini adânci în comunism. De asemenea, în laboratoarele Rusiei putiniste, care pilotează din umbră mişcările acestea.

PSD se rupe în mai multe tabere beligerante. Scandal perpetuu

Vom trece în revistă cele cinci slogane elaborate pentru poluarea minţilor românilor. Revoluţia de la 1989 a lăsat în urmă o mizerie care nu a fost curăţată. Ea a făcut pui şi acum iese la bătaie, într-un atac disperat la valorile democraţiei şi pluralismului, statului de drept şi Justiţiei independente.

Propaganda. #ajunge cu abuzurile statului paralel!

Aici lucrurile sunt clare. Statul paralel veritabil răstoarnă realitatea, afirmând că instituţiile legitime ale democraţiei liberale sunt ilegitime. De-a valma, sunt acuzate persoane şi instituţii încă neocupate de sistemul corupt.

Preşedinţia, Parchetul General, DNA; DIICOT, Justiţia, în întregul ei, BNR, SRI, SIE, partidele de opoziţie, precum şi alte instituţii sunt linşate mediatic. Principiul folosit de propaganda PSD este că, dacă tot afirmi existenţa a ceva inexistent, la un moment dat tot rămâne o sămânţă de adevăr fals, care se întrupează.

“Democraţie, nu anarhie!”

În anii ’80, Uniunea Sovietică, diriguită de secretarul general al PCUS Leonid Ilici Brejnev, a ajuns la concluzia că Polonia e un stat anarhic, imposibil de controlat. În 1979, se împliniseră 23 de ani de la primele greve, revolte şi proteste din porturile Gdansk şi Gdynya şi din oraşul satelit al Cracoviei, Nova Huta.

Atunci, sovieticii, în criză economică majoră, au decis să arunce balastul polonez. Acum, principala idee fixă a analiştilor lui Putin este controlul. Ce nu e control este, în viziunea acestora, anarhie. Comuniştii nu concep funcţionarea unui stat ca democraţie liberală. Nu pricep ce e asta.

Democraţia liberală este etichetată de ei ca fiind anarhie. La fel, PSD. Ei consideră că tot ce nu e controlat, inclusiv contramanifestaţiile, e toxic pentru perpetuarea puterii lor, a coruptocraţilor. Supersloganul de pe fluturaş, transformat în deviză, asta semnifică.

Propaganda. “#ajunge cu tupeul celor care reclamă România înaltelor porţi!”

Propaganda PSD afirmă de foarte mult timp acest lucru, în manieră izolaţionist-comunistoidă. Lumea de tip occidental a devenit un sistem globalizat, interdepedent, care se autoreglează. Acest fapt este foarte deranjant pentru infractori.

Recent, un europarlamentar român, Cristian Preda, a cerut suspendarea dreptului de vot al României, pentru abuzurile coaliţiei PSD-ALDE. Europarlamentarii PSD au cerut sancţionarea lui Preda.

Ei au numit acţiunea europarlamentarului drept un “act iresponsabil și o dovadă de ură împotriva propriei țări”. Cazul emblematic de acum cinci ani şi patru luni este cel al europarlamentarului Monica Macovei. Aceasta, după lovitura de stat din iulie 2012. Monica Macovei a vorbit în PE despre lovitura de stat. Cei din PSD au reacţionat la fel, numind politicianul trădător de ţară.

Propaganda. “#ajunge cu manipulările soroşiste(sic!)!”

Propaganda PSD dă aici un rateu. Nu îl cheamă Soroş, ci Soros, asta cu “ş” e pentru uz intern, în faţa electoratului pesedist. Toată povestea cu “manipulările soroşiste” este o încordare amarnică a singurei circumvoluţiuni existente în PSDragnea.

În realitate, George Soros este un afacerist parţial veros, american de origine maghiară. El are meritul că, din mulţi bani pe care i-a făcut la viaţa lui, o sumă relativ mare a fost pusă în slujba apostolatului democraţiei liberale în lume. Pentru asta, îl vom respecta întotdeauna.

Glosele de acest gen ale PSD au fost lansate prima dată în România încă din debutul anului 1990. Soros nu este singurul finanţator al dezvoltării societăţii civile în tinerele democraţii din fostul bloc comunist. Există însă un număr foarte mare de finanţatori occidentali pe asemenea scopuri benefice.

Aceşti filotimi de tip Soros îi deranjează pe toţi membrii Reţelei Putin din statele-ţintă. Aceasta reacţionează. Recenta intenţie de a demasca, cu mânie proletară, sursele de finanţare ale ONG din România, trebuie citită exact în cheie putinistă. Putin e primul care a legiferat astfel. Apoi Orban Viktor. Acum, încearcă PSDragnea. În România.

Propaganda. “#ajunge cu obrăznicia celor care vor să ne confişte votul!”

PSD a câştigat, prin minciună, manipulare, pomeni electorale şi propaganda otrăvită cunoscută, alegerile de acum un an. De 12 luni, această minciună nu încetează să se demaşte de la sine. Atunci, PSDragnea reacţionează.

Vinovaţi sunt cei ce confiscă legitimitatea PSD-ALDE de a continua să distrugă ţara. Se foloseşte teoria că prezumţia de nevinovăţie trebuie să funcţioneze nu doar în Justiţiei, ci peste tot. Dacă se poate, politicienii cu probleme penale să umble cu o hârtiuţă în piept, pe care să scrie, mare: “Prezumţie de nevinovăţie”. Vom reveni pe acest subiect.

În fapt, pentru a face cât mai multe rele şi, simultan, a prădui în continuare ţara, PSDragnea se agaţă de putere, glosând despre confiscarea votului legitim din decembrie 2016. Legitim, legitim, dar nu în orice condiţii. Dacă nu respecţi regulile jocului democratic, adio legitimitate. Ea se surpă dramatic.

Propaganda. “#ajunge cu grupurile de interese care ne vor colonie!”

Textul cu “grupurile de interese care ne vor colonie” este o sinteză a precedentelor slogane. Nu este clar deloc care sunt aceste grupuri de interese. Conform legii, grupul de interese are o definiţie. Nu se ştie dacă există vreo legătură între aceasta şi propaganda PSDragnea.

În schimb, povestea cu colonia vine direct din propaganda Rusiei putiniste. De ani în şir, adepţii liniei dure antieuropene afirmă că propagarea democraţiei liberale în România reprezintă o transformare a ţării în colonie.

Nu este nici o diferenţă între acest slogan, în esenţă, şi cele ale extremiştilor de dreapta neonazişti germani, de tipul PEGIDA. Şi aceştia susţin că în realitate, după al doilea război, Germania a fost colonizată de SUA şi aşa a rămas până acum.

Cine doreşte să colonizeze întreaga lume

În realitate, centrul de iradiere al acestei teorii toxice fără bază reală, Kremlinul, este agresorul, colonistul. Rusia lui Putin doreşte să colonizeze astfel Europa. Nebunia este că Vova e atât de deraiat, încât parcă ar dori să colonizeze întreaga lume.

Putem să facem o schemă, pe continente, cu ţările în care se simte acţiunea aceasta colonizatoare a Rusiei putiniste. În America de Sud, Ecuadorul este colonie rusă. Venezuela e colonie cubaneză, iar Cuba colonie rusă. Brazilia e puternic infestată de China şi Rusia şi face parte din aşa-zisul grup de state BRICS.

În Europa, Bulgaria, Serbia, Turcia, Ungaria sunt în diferite stadii de colonizare. Nici Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Grecia, Polonia, Slovacia, Cehia sau Italia nu se simt prea bine. În haloimăsul din Africa, există un amestec de influenţe ruse, americane şi chineze. Numitorul comun – prezenţa Rusiei.

Globalizarea ticăloşiei

Orientul Mijlociu este teatru de operaţiuni asimetrice între Rusia, Iran şi SUA. Poate voi surprinde pe mulţi, atrăgând atenţia asupra investiţiilor dubioase făcute de Iran în Belarus. Despre propensiunea capitalului chinezesc în Europa este inutil să mai scriu, el este mai bine cunoscut.

Voi mai adăuga numai că vicepreşedintele Venezuelei, un musulman numit Tareck El Aissami, a emis anul trecut câteva sute de paşapoarte pentru militanţi Hezbollah refugiaţi în statul sud-american. Pericolul e că orice deţinător de paşaport emis de Caracas poate circula nestingherit prin toată Europa.

Oamenii aceştia formează un sistem, o reţea globală. Intuiţia noastră este că şi PSDragnea edifică o mică parte din nodurile acesteia. Unii actori ai acestei grupări, cu bună-ştiinţă, alţii nu.

Share