Programul “Prima Casă 4” a început

Share

Banca Comercială Română (BCR) a început luni creditarea în programul “Prima Casa 4”, fiind prima instituţie de credit participantă la noua etapă a programului.

cluj-am

Garanţia statului a fost redusă la jumătate, iar în program au fost incluse şi persoanele care deţin deja o casă în suprafaţă maximă de 50 metri pătraţi.

“BCR are un sold de 600 de milioane euro al creditelor acordate până în prezent prin programul «Prima Casă». Vom putea acorda împrumuturi încă un an şi jumătate sau doi ani prin acest program, dacă ne dublăm expunerea”

, a declarat într-un comunicat Oana Petrescu, vicepreşedinte Retail BCR.

Programul “Prima Casă 4” se adresează oricărei persoane fizice care nu deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nicio locuinţă, sau care deţine cel mult o unitate locativă, dobândită prin orice alt mod decât prin program, în suprafaţă utilă mai mică de 50 de metri pătraţi.

În cadrul programului se pot achiziţiona locuinţe finalizate/ locuinţe nefinalizate, aflate în diverse faze de construcţie, destinate achiziţionării după finalizare, sau locuinţe noi, destinate achiziţionării după finalizare construite în baza autorizaţiilor de construire eliberate după 22 februarie 2010.

De asemenea, se pot construi locuinţe viitoare de către beneficiari individuali, în baza unei autorizaţii de construire eliberată după aceeaşi dată… citeste tot pe Mediafax

Share