Priveghiul lui Emi Pian. Sute de interlopi se înghesuie… VIDEO

Share

Imagini incredibile în plină pandemie, la priveghiul lui Emi Pian, liderul interlop din capitală, doborât într-o o răfuială cu un rival.

Zeci, poate chiar sute de oameni stau practic lipiți unul de altul, iar Poliția și Jandarmeria sunt ținute la poartă.

Se întâmplă în Sectorul 5, în Cartierul Rahova, unde oamenii s-au strâns în curtea familiei liderului Clanului Duduianu, înjunghiat după un scandal pornit de la o partidă de barbut.

Sunt foarte mulți oameni adunați la palatul liderului clanului Duduianu, cel care în urmă cu două zile a fost înjunghiat mortal într-o răfuială.

Se pregătește înmormântarea acestuia, așa că familia, rudele și foarte mulți prieteni ai lui s-au adunat la locuința acestuia din Sectorul 5. Sunt câteva zeci de oameni în curtea imobilului și probabil câteva sute în afara acesteia, undeva în stradă.

Surprinzător este că acolo sunt și foarte mulți jandarmi, dar și foarte mulți polițiști, dar nimeni nu face nimic pentru că sunt încălcate cel puțin trei reguli ale restricțiilor privind pandemia acolo.

În primul rând, în această perioadă legea spune că nu se pot aduna mai mult de 50 de oameni în spațiile exterioare și 20 în interior, ori acolo sunt câteva sute bune de persoane. În plus, nimeni nu poartă masca de protecție, care este obligatorie în astfel de situații, observă Digi24.

Mai mult, așa cum se vede în imagini, nimeni nu ține cont de distanțare, oamenii sunt foarte apropiați unii de ceilalți.

Probabil că jandarmii și polițiștii au decis să nu dea nicio amendă pentru că oricum starea de spirit este una tensionată în lumea interlopă, după acest eveniment sângeros și, cel mai probabil, forțele de ordine sunt acolo doar pentru a se asigura că lucrurile nu degenrează.

În orice caz, este foarte clar că sunt încălcate cel puțin trei reguli ale pandemiei, însă jandarmii sunt ținuți la poartă. În momentul în care au vrut să intervină, cineva le-a închis chiar poarta în nas.

Share