home EVENIMENT Primar italian despre români: “Mizerabili. Animale. Să plece la casa lor!”

Primar italian despre români: “Mizerabili. Animale. Să plece la casa lor!”

Share

Un primar italian a declarat război românilor, după un incident care s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Anna Maria Cisint a postat un mesaj dur pe Facebook. În acesta, spune că românii “se comportă ca niște animale”.

Românul erou care s-a bătut cu teroriştii la Londra e brutar

Primar italian: Pentru noi, ei sunt indezirabili

Prostii, asta e ceea ce o parte dintre români au făcut în Marina Julia. De asemenea, s-au hârjonit şi au terminat-o la spital. Beţivii au făcut pagube bunurilor private şi publice.

Mâine, voi activa tot ceea ce legea îmi permite: Dacă pot, de asemenea, în plus faţă de plângere. Ar trebui să fie muncitori, să lucreze la o companie. Pentru noi, ei sunt indezirabili. Să vedem dacă e cineva care să-i apere.

, a spus acest primar italian. Șase persoane de naţionalitate română au fost deja identificate de către forțele de ordine.

Primar Italian se plânge de români

Ele sunt rezidente în Marina Julia. Duminica trecută, ei au făcut o „petrecere” pe spațiul verde cu bănci și mese de lemn. Aceasta în apropierea marii parcări private a orașului.

Cei șase români au mâncat, au băut, chiar prea mult se pare. În cele din urmă, au părăsit locul, lăsând în urma lor deșeuri. Sticle și pungi de plastic. Apropiindu-se de zona locuită. au început să se certe între ei cu o extremă violență.

Petrecerea s-a încheiat la spital

Cauzele pentru care se certau nu se cunosc încă,. Rezultatul este că doi au fost transportați la Spitalul San Polo din Monfalcone pentru îngrijiri medicale.

Un român dintre cei șase a fost lovit bestial de către prietenii săi de pahar, cu pumnii și picioarele, în timp ce era căzut la pământ. În timpul bătăii, au fost sparte și ferestre de la parterul unui blo. Urletele și gemetele românilor beți și puși pe ceartă au atras atenția locatarilor din zonă, care au chemat imediat poliția.

Share