home CULTURA, EVENIMENT, MUZICA Mama Mia, “The Movie”. S-a lansat în premieră mondială music-hall-ul

Mama Mia, “The Movie”. S-a lansat în premieră mondială music-hall-ul

Share

Pe 2 iulie, adica exact cu o zi in urma, asa cum se poate constata, de exemplu, aici, s-a lansat in premiera mondiala music-hall-ul Mama Mia, bazat pe o coloana sonora formata din celebrele piese ale formatiei mele de suflet, ABBA.

Merita sa spun ca, in acest moment, site-ul ABBA are 148.212 membri din intreaga lume. Impresionant!

Asa cum se poate constata de pe afisul filmului, pe care l-am postat mai sus, in acest film joaca actori cunoscuti, ca Meryl Streep (care a mai jucat cel putin intr-un music-hall, cantecul de lebada al marelui regizor Robert Altman, A Prairie Home Companion), Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgård.

Bun, o sa mai spun numai ca de-abia astept sa vad filmul si stiu ca exista un fel de manie a actorilor care se respecta azi, in Romania si aiurea in lume, care toti au o dorinta disperata sa cante, pentru care merita tot respectul.

Acum, daca tot am ajuns la ABBA, eu, care stiu de la aceasta trupa si piese absolut necunoscute, ca “Put On Your White Sombrero”, care arde efectiv pana la axoni, direct la neuroni, voi pune unul dintre multele cantece ale acestei formatii minunate, care imi place dincolo de orice fel de cuvinte – “I Let The Music Speak”:

Share