Porcăială Vanghelie – Ghiţă la B1 TV VIDEO

Share

Porcăială Vanghelie - Ghiţă la B1 TV VIDEO

Porcăială de zile mari între Marian Vanghelie şi Sebastian Ghiţă la B1 TV aseară. Aveţi mai jos transcriptul cu această porcăială.

Dar ce înţelegem din ea: ce se petrecea înainte în interiorul PSD acum se vede la lumina zilei. Dacă noi alegem pe cineva sau ceva, vreo formaţiune politică, cumva, undeva, din toată această porcăială? Nu, nimic nu e de ales, e de aruncat la groapa de gunoi a istoriei.

Ghiţă: Dacă în ţara asta credeţi că ne vom întoarce la situaţia la care acest domn Vanghelie ajunge să facă şi să desfacă guverne şi partide, să întoarcă majorităţi şi să vândă şi să cumpere oameni, vă înşelaţi (…) Eu nu vreau să-i reproşez nimic dlui Vanghelie. Le reproşez sincer tuturor oamenilor care s-au lăsat păcăliţi de acest om că au făcut-o. Şi doresc sincer să nu se mai lase nimeni păcălit de dl Vanghelie.
Vanghelie: Eu când eram şef în acest partid, dl Ghiţă dormea pe la uşile partidului.
Ghiţă: Dle Vanghelie, şef e un tip de bucătar, haideţi s-o mai lăsăm cu şefia, poate aţi fost ales ceva în partid, şef nu poate să fie chiar aşa oricine.
Vanghelie: În acelaşi timp, dl Ghiţă umbla la alte partide şi stătea şi pe la uşile celorlati şi a încercat şi a făcut afaceri cu marea majoritate care au condus România timp de 20 de ani
Ghiţă: Şi propuneţi să fim toţi în comunism sau… n-avem voie să facem afaceri în ţara asta?

PORCĂIALĂ Vanghelie: Victor Ponta a falsificat Congresul PSD

Vanghelie: Dl Ghiţă nu ajungea nici măcar să se viseze consilier local dacă nu era Victor Ponta care să ajungă preşedinte al partidului şi să falsifice Congresul cum l-au falsificat. Ai falsificat, dle Ghiţă, Congresul, ai falsificat voturile la Congres? Răspunde-mi.
Ghiţă: Oamenii din ţară care s-au opus mafiei generate de dvs., aranjamentelor dvs. cu Cătălin Voicu şi tuturor hoţiilor dvs. n-au fost cu o părere falsificată, aşa au crezut ei.
Vanghelie: Tu vorbeşti de mafie, nu ţi-e ruşine? Tu vorbeşti de mafie, când tot sistemul IT este distrus în România, că vii şi falsifici caietele de sarcini din timpul jocului? Tu vorbeşti, că ţi-ai pus oamenii de la Asesoft în tot ce înseamnă fonduri europene? Tu crezi că nu vei răspunde, că vei putea să fii la infinit cu Victor Ponta?

(…)
Vanghelie: Devin revoltat când spui cuvinte atât de mari şi ştim amândoi foarte bine ce se întâmplă în Guvern, ştim amândoi foarte bine, că ne întâlneam pe acolo pe la Victor, cum ai stabilit şi cum ai pus toate…
Ghiţă: Nu, dle Vanghelie, noi doi nu ştim şi nu vom şti niciodată nimic, am fost şi vom fi tot timpul în poziţii diferite.
Vanghelie: Nu, tu n-o să fii niciodată în poziţie cu mine, indiferent de ce bani faci tu şi indiferent de ce furi tu astăzi, înţelegi? La tine timpul este limitat, să ştii.
Ghiţă: Limitat sau nelimitat, dle Vanghelie, atât cât timp am, nu voi fi niciodată în aceeaşi tabără şi în aceeaşi poziţie cu dvs.
Vanghelie: Dar nici nu te caută nimeni, ai simţit vreodată că te caut eu? M-ai sunat cu patru zile înainte de alegeri să mă rogi să vă ajut. M-ai sunat cu patru zile înainte? Să văd dacă recunoşti.

(…)

PORCĂIALĂ Vanghelie către Ghiţă: Ai făcut bătături de cât ai dormit la uşa lui Geoană

Vanghelie: Ai dormit la uşă la dl. Geoană, ai făcut bătături de cât ai dormit la uşă la dl Geoană.
Ghiţă: Nu am dormit niciodată la uşă la dl. Geoană.
Vanghelie: Dacă dl. Geoană nu era aşa intelectual cum este şi s-ar fi ocupat de Congres ca lumea, nu aţi fi putut nici tu, nici Ponta să câştigaţi în viaţa voastră.
Ghiţă: Îl stimez şi îl respect pe dl. Geoană şi am o relaţie bună cu dânsul, nu înţeleg ce caută într-o relaţie cu dvs. şi nu cred că ţara asta va ajunge din nou pe mâna dvs.
Vanghelie: Eu nu îl respect pe Victor şi eu ştiu ce caută în relaţie cu dvs, că vă potriviţi de minune.

Ghiţă: Activitatea comisiei SRI din Parlament constă în verificarea legalităţii activităţii serviciului…
Vanghelie: Dom’le, ăsta trage pe nas, pe cuvântul meu.
Ghiţă: Noi nu intervenim în activitatea SRI, noi doar verificăm ca legea să fie respectată de această instituţie. Atunci când noi, cei din Parlament, înţelegem nevoile acestei instituţii, atunci trebuie să o spunem. Noi funcţionăm şi ca o interfaţă între partide şi această instituţie specială, sensibilă.
Vanghelie: Eu nu înţeleg, dvs. înţelegeţi ce vorbeşte? Vorbeşte din alt film. Dle., dumneata eşti preşedintele comisiei şi nu ştiu eu cumva?
Ghiţă: Nu, sunt un membru al acestei comisii.
Vanghelie: Şi te-ai simţit dumneata aşa, ca simplu membru agitator, să fii cel care aperi drepturile omului? N-ai vorbit la obiect şi n-am înţeles ce-ai spus.
Ghiţă: Eu vă vorbesc cu dvs, de vreme ce n-am făcut facultatea împreună, ar fi bine să încercăm să ne respectăm.
Vanghelie: Ce facultate aţi făcut, dle. Ghiţă?
Ghiţă: Am făcut Universitatea petrol şi gaze, Facultatea de litere şi ştiinţe, secţia management.
Vanghelie: Ştiţi câte diplome din astea ca ale dvs puteam să am?
Ghiţă: Nu ştiu, eu am făcut facultate la universitate de stat şi nu împărtăşim aceleaşi valori, eu nu îmi cumpăr diplomele cum spuneţi dvs.
Vanghelie: Dle, ştiţi ce a spus Maxim Gorki despre cei cu studii ca dvs? Şi de ce s-a retras de la facultate?
Ghiţă: Nu ştiu, daţi-mi voie să vă spun că nu ştiu să citez din Maxim Gorki.
Vanghelie: S-a retras de la facultate pentru că a vrut să intre în facultatea reală şi a vrut să-şi dea examenul în viaţa de zi cu zi, ca să ştiţi.
Ghiţă: Am înţeles, un fel de şcoala lui Dinamo. Credeam că o să-mi povestiţi despre Bill Gates, că aş fi înţeles.
Vanghelie: Bill Gates… Dvs. mai aveţi multe…

PORCĂIALĂ Ghiţă către Vanghelie: V-aţi întânit cu Moş Crăciun în parc în seara asta!

Vanghelie: Aşa, că m-aţi incitat un pic, vă întreb dacă aveţi vreo legătură cu nişte bani de la OMV?
Ghiţă: Nu ştiu. Toţi din când în când mai oprim pe stradă şi alimentăm de la Petrom-OMV.
Vanghelie: Dar nu aveţi nicio legătură dvs cu nişte bani de la OMV?
Ghiţă: Este mult prea vagă întrebarea dvs.
Vanghelie: Aveţi bani luaţi din prea multe zone şi nu mai ţineţi minte. Vreţi să vă aduc aminte eu ceva? Există cumva două off-shore-uri în afară care au nişte contracte cu OMV şi aveţi vreo legătură?
Ghiţă: Dle. Vanghelie, nu ştiu, dar dacă aveţi informaţii, vă recomand să mergeţi la instituţiile statului, să nu deveniţi tăinuitor.
Vanghelie: Am înţeles, dar să ştiţi că eu de obicei discut cu presa şi, dacă instituţiile statului mă cheamă, mă duc, eu nu sunt reclamangiu la instituţiile statului.
Ghiţă: Vă recomand din nou, dacă nu cumva v-aţi întâlnit cu Moş Crăciun în parc iar în seara asta şi ştiţi din nou lucruri, să mergeţi la orice instituţie abilitată a statului.
Vanghelie: Nu, eu vă întreb dacă cumva cele două off-shore-uri care au luat bani, şi ştiţi la ce mă refer, dacă au vreo legătură cu dvs.?
Ghiţă: Nu ştiu la ce vă referiţi, dle Vanghelie, vă rog mergeţi la procuratură.
Vanghelie: Vă rog eu frumos, eu mă uit atent la dvs., chiar dacă mă uit în poză, că-mi sunteţi simpatic, şi sunt atent şi la vocea dvs.
Ghiţă: Dvs. nu-mi sunteţi simpatic mie deloc şi nu mi-aţi fost niciodată, şi cred că multor oameni din România nu le sunteţi simpatic.
Vanghelie: Oamenilor slabi ca dvs. le e frică de oamenii puternici ca mine.
Ghiţă: Eu sunt un om normal, nu sunt nici slab, nici puternic.
Vanghelie: Dacă aţi fi normal ar fi bine. Dar hai să revenim la cele două off-shore-uri, că aici văd că glasul se lasă un pic mai jos.
Ghiţă: Eu nu am cunoştinţă despre aşa ceva şi vă recomand călduros, pentru a nu mai continua să tot proliferaţi informaţii despre colegi sau despre mine, oricând vi se pare ceva ciudat în societate, să faceţi ca orice om din România, să mergeţi la instituţii, vă rog frumos.
Vanghelie: Da, da, da, dar vreau să vă întreb: cele două off-shore-uri au trimis şi bani în România, dacă am înţeles eu bine?
Ghiţă: Dle. Vanghelie, nu am cunoştinţă despre aşa ceva.

PORCĂIALĂ Vanghelie către Ghiţă: L-aţi înlocuit pe Bittner în România

Vanghelie: Dacă aţi luat şi returnare de TVA ştiţi cumva?
Ghiţă: Nu ştiu, dle. Vanghelie, vă rog oricând aveţi o chestiune care vă preocupă să mergeţi la procuratură.
Vanghelie: Dar eu, ca politician, am dreptul să fiu supărat că senzaţia mea este că dvs. l-aţi înlocuit pe Bittner în România şi că dvs preluaţi toate afacerile şi că dvs vă ocupaţi pe toată zona de IT, fonduri europene s.a.m.d.? Lucrurile astea le-am spus şi în interiorul partidului, nu le-am spus public la vremea aia că eram în partid şi nu puteam pentru că prietenul nostru legat ombilical, prietenul dvs. este Victor Ponta.

PORCĂIALĂ Ghiţă către Vanghelie: aţi vândut acest partid, PSD, oricui a dorit să-l călărească

Ghiţă: De multe ori v-am spus, în multe din discuţiile din PSD, v-am spus că impresia mea este că multe dintre informaţiile dvs. au fost hrănite în toţi aceşti ani la Cotroceni, în discuţiile cu dl. Băsescu, şi le-am spus asta celor din PSD de multe ori şi nu m-au crezut. Iată că, după atâţia ani, se arată că aţi vândut acest partid, PSD, oricui a dorit să-l călărească, să-l scoată de la putere şi să-l despartă, să-l încurce.
Vanghelie: Măi dl. Ghiţă, ştiţi pe la ce uşi dormeaţi dvs. când eu mă luam de Traian Băsescu? Ştiţi pe la ce uşi dormeaţi?
Ghiţă: Nu ştiu, nu ştiu.
Vanghelie: Nu ştiţi? Ar trebui să vă aduc aminte.
Ghiţă: N-am sunat ca să întreţin acest dialog cu dvs, nu asta mi-a fost dorinţa şi cred că e momentul să încheiem acest dialog.
Vanghelie: Ştiţi cine a fost să-l caute pe Traian Băsescu acasă, în perioada PSD-PDL, să-l pună ministru al Justiţiei? Prietenul dvs. Victor Ponta. L-a căutat acasă atunci, să-l pună ministru al Justiţiei.
Ghiţă: Şi asta v-a spus-o dl. Băsescu şi dvs. l-aţi crezut, fiind membru în PSD? V-a spus dl. Băsescu ceva despre Victor Ponta şi dvs. aţi crezut şi aţi început să-l acuzaţi pe dl. Ponta?
Vanghelie: Nu, mi-a zis-o Ilie Sârbu, că el negocia cu Traian Băsescu atunci.
Ghiţă: Dle. Vanghelie, cred că e momentul să întrerupem acest dialog. Vă doresc să n-ajungem iar ca ţara să fie condusă de combinatori ca…
Vanghelie: Du-te în Dubai cu Ponta, să rămâneţi acolo.

Share