Ocupaţi-vă de securitatea, nu de urmărirea noastră!

Share

Ocupaţi-vă de securitatea aeroporturilor, nu de urmărirea noastră!

Ocupaţi-vă, pentru numele lui Dumnezeu, de ceea ce este cu adevărat important în România pentru securitatea noastră, nu de monitorizarea populaţiei!

Uitaţi, domnilor, de exemplu, la Cluj, unul, plictisit, a intrat pe aeroportul local, s-a dus până în cabina piloţilor, trecând de toate filtrele pe care susţineţi că le-aţi instituit, deştepţilor, a stat în copştet pe scaunul pilotului, a făcute poze cu detalii, selfie-uri, apoi s-a dus acasă şi şi-a pus pozele pe contul său de Facebook.

Iar voi sunteţi incompetenţi. Complet. Ocupaţi-vă de asta, nu să ne număraţi nouă apelurile telefonice şi cu cine vorbim, cocalarilor.

Ocupaţi-vă de securitatea noastră, a cetăţenilor acestei ţări, noi, cei care vă plătim burţile care dimensionează ecartamentul vostru generos dintre scaun şi birou, altfel nu existaţi.

Lăsaţi prostiile, big-brother-ismele, puneţi osul, ocupaţi-vă de ceea ce este cu adevărat important, că nu sunteţi deloc pregătiţi pentru adevărate atacuri teroriste, e numai gura de voi, nu sunteţi buni de nimic.

Credeţi că merge cu şmecherii de-astea de doi lei?

Dacă trei vecini de palier, din bloc, au yală normală şi unul yală cu cifru şi la ăla cu yală cu cifru se dă o spargere, prima grijă a vecinilor săi trebuie să fie să-şi pună şi ei yală cu cifru?

Dacă un om îşi face vaccinul X contra virusului Y şi moare de virusul Y, noi toţi, ceilalţi, trebuie să ne facem vaccinul X?

Lăsaţi fonfleurile şi puneţi osul la treabă, că nu ţine figura. Ocupaţi-vă acum de siguranţa noastră.

Share