home EVENIMENT, POLITICA Ponta & Piedone demisionează de ziua lui Băsescu

Ponta & Piedone demisionează de ziua lui Băsescu

Share

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De ziua lui Traian Băsescu, Victor Ponta şi Piedone i-au făcut acestuia cel mai frumos cadou posibil: şi-au dat demisia din funcţiile deţinute.

UPDATE 14.29 Liviu Dragnea: “Coaliţia este stabilă. Avem majoritate în Parlament la această oră.”

UPDATE 14.17 Liviu Dragnea: “Nu agreem propunerea PNL, de a se organiza alegeri anticipate.”

UPDATE 14.08 Oprea: “Eu personal nu voi mai face parte din nici un guvern. (…) Partidul va intra în viitoarele negocieri pentru viitoarea coaliţie guvernamentală. Coaliţia actuală rămâne solidă.”

UPDATE 14.06 Îi voi prezenta diseară domnului preşedinte demisia mea, cu propunerea ca dl. Mircea Duşa să fie premier interimar.

UPDATE 14.05 Ponta: “Cred că actuala coaliţie poate să asigure şi viitoarea guvernare.”

UPDATE 13.30 Vasile Blaga despre cele douăv ariante de ajungere la alegeri anticipate: două guverne respinse de Legislativ sau toţi parlamentarii îşi dau demisia.

UPDATE 13.25: Coaliţia de guvernare se întâlneşte în scurt timp.

Victor Ponta: Sper că depunerea mandatului satisface aşteptările oamenilor.

UPDATE 11.27 Mesaj al lui Traian Băsescu pe Facebook:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”” top_margin=”none”][vc_column type=”” top_margin=”none” width=”1/1″][vc_raw_html]

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

[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Gabriel Oprea. acum câteva secunde, a declarat că a discutat cu Victor Ponta şi i-a spus că acesta trebuie să-şi dea demisia de onoare. Onoare era dacă îşi dădea demisia sâmbătă dimineaţa, nu patru zile mai târziu…

Tot Găbiţă Anticorupţie, care l-a convins pe Ponta să demisioneze, este eroul care a discutat cu Piedone şi i-a spus ce trebuie să facă şi el: să demisioneze.

Mihai Duţă, acum, pe B1:

De ziua lui Traian Băsescu, a fost eliberat Gică Popescu şi a picat Guvernul Ponta.

Şi, am adăuga noi, a fost arestat Karim Benzema. Notabil este faptul că acelaşi Gabriel Oprea a mai declarat că, în ceea ce priveşte subiectul “coloane oficiale”, orice demnitar are antemergător în România (antemergător nu înseamnă coloană oficială), el a muncit tot anul şi nu a avut concediu (acum poa’ să aibă concediu cât doreşte, poate-şi dă demisia şi din Parlament, şi din fruntea UNPR) şi că i se pare normal ca Parchetul General să se ocupe de anchetă (desigur, ca să muşamalizeze lucrurile Tata Niţu).

Alina Gorghiu (ce ar putea fi anchetată de DNA) şi Vasile Blaga (ce a fost ieri audiat la DNA) susţin în acest moment o conferinţă de presă, din care rezultă clar că nu-şi prezintă nici unul demisia ca Victor Ponta. Bine e că PNL solicită alegeri anticipate “printr-un acord politic“.

Este normal, principiul este “să ne grăbim, că ne fuge pământul de sub picioare, alegeri cât mai avem ceva carne“.

Domnul Mihăiţă CFalimente a declarat că, “dacă poporul nu ne vrea pe noi, să-i voteze pe bulgari”. Alina Gorghiu îşi cere scuze în numele lui CFalimente şi spune că e sigur că acesta în curând îşi va cere şi el scuze şi că discuţia cu acesta va avea loc în privat, pe cu totul alt ton.

Share