home POLITICA POLITICA: Opt ani de la 11 septembrie

POLITICA: Opt ani de la 11 septembrie

Share

Don Dahler pentru ABC: “Intreaga cladire (n.n.: World Trade Center South) a intrat in colaps, de parca ar fi fost prezenta acolo o echipa de demolari” (din transmisia live a postului ABC, in timpul atacului terorist; al cui atac? impotriva cui? jurnalistic nu stim, insa s-a scris enorm si au aparut o multime de informatii si ipoteze)

Se implinesc azi exact opt ani de la tragicul 11 septembrie (2001). Primul avion Jumbo Jet a intrat in primul dintre cele doua Twin Towers, lovit exact la ora 8:38, ora New York-ului (13:38 GMT si 15:38, ora Romaniei).

Pe masura ce trece timpul, tot mai multi oameni au convingerea ca acest eveniment istoric nu a fost deloc ceea ce a parut initial. O spun cu tristete: cred ca am fost cu totii pacaliti de o campanie de intoxicare media. Tin minte ca eram pe atunci la “Independent” si pe la orele amiezii Horia Alexandrescu m-a trimis la un medic roman-american, dr. Florin Russu, patronul Bio-Medica, pentru ca acesta sa-mi vorbeasca despre americani.

Care “sunt niste oameni muncitori, harnici, care se trezesc la sase dimineata si muncesc pana seara tarziu si asta cu avioanele a fost un atac terorist, al unor arabi fanatici care nu inteleg cultura occidentala…”. Bla. Bla-bla. Bla-bla-bla.

Foto 1 dreapta: Pentagonul, dupa atacul terorist cu asa-zisul avion de pasageri. Unde sunt resturile fuselajului acestui avion? Unde sunt aripile, care, se stie, au o anvergura impresionanta? Unde este coada avionului? Au mancat-o gongomutzii? Deci, inca odata: unde sunt resturile acestui avion?

Ceea ce este adevarat e ca americanii sunt niste oameni extrem de muncitori, foarte harnici dar si foarte usor de pacalit. Nici acum nu prea s-au prins ce s-a intamplat in realitate, in timp ce europenii s-au dezmeticit mult mai rapid din hipnoza. Voi incerca sa sintetizez cat mai pe scurt teoria cea mai vehiculata despre natura evenimentelor de la 11 septembrie 2001.

In subsidiarul unei operatiuni sub steag fals (asa-zisul atac terorist multiplu Al-Qaeda, prin deturnarea unor avioane civile si indreptarea lor, pe post de bombe cu kerosen, asupra unor tinte civile strategice ale statului american), s-au aflat mai multe black ops ale unor servicii secrete americane, incepand cu cele care au folosit la infiltrarea presei americane si terminand cu oamenii infiltrati in toate structurile de putere americane, cum ar fi NORAD, implicate in incercarea de a impiedica atentate teroriste.

Foto 2 dreapta: Avion Cesna usor, de calibrul celor pe care superpilotii Jumbo Jet-urilor ce s-au lovit de Twin Towers nu au fost in stare sa le piloteze cu doar cateva zile inainte, in asa hal ca nu au absolvit cursurile de pilotaj. Cum de au reusit asemenea antitalente sa piloteze avioane complexe de pasageri?

Cei care au sustinut, incet-incet, treptat, tot mai raspicat, evidenta acestor lucruri, au fost calificati de conservele pocnind ale cercurilor de putere americane implicate in aceasta poveste murdara drept “imbecili ai comploturilor”.

Este bine de stiut ca istoria omenirii, dincolo de versiunea oficiala, bine pieptanata si reconditionata, in care personajele istorice danseaza balet diplomatic pe varfurile picioarelor, este presarata cu gramezi de cavadre, iar sub aceste cadavre se afla greutatea unor comploturi. Fapt indiscutabil, care tine de natura umana.

Foto 3 dreapta: Acesta este Osama Bin Laden, omul in capul caruia s-au spart, in aparenta, toate oalele terorismului islamic mondial si pe care totusi competenta CIA nu a reusit sa-l gaseasca nici pana in ziua de astazi. Unde este el? Intrebari, intrebari, intrebari…

Nimeni nu poate explica, in acest moment, nici autoritatile americane, ce fel de avion a lovit Pentagonul, pentru ca borta de cativa metri lasata de lovitura nu seamana cu aceea pe care ar fi provocat-o anvergura aripilor unui avion Jumbo Jet.

Nu se poate explica logic cum a fost posibil ca niste piloti care nu au reusit sa treaca testele pe aparate usoare bimotoare au stiut sa carmeasca doi colosi zburatori fix in Twin Towers, cu o maiestrie demna de marii asi ai pilotajului. Ori de zbor pilotat de la sol, prin comanda electronica.

Asa cum nu poti explica nici unde anume au disparut resturile a doua dintre avioane: cel care s-ar fi izbit de Pentagon si cel care a cazut in Pensylvania. Si nici, daca acelea nu erau avioanele, unde anume sunt in prezent pasagerii lor. Sa mai spunem ca unii dintre asa-zisii teroristi au fost descoperiti bine-mersi, pe la familiile lor, muncind, luni de zile mai tarziu, prin Pakistan s.a.m.d..

Nimeni nu intelege, daca il iei putin la intrebari, cum a fost posibil ca niste teroristi fanatici sa traga, inainte sa dea atentatele, niste chiolhanuri teribile cu prostituate americane si alcool, menite sa-i deconspire si pe ei, si misiunea lor sfanta.

Nu este de inteles nici cum doua piroane de otel, menite sa reziste la mult mai mult decat impactul cu doua avioane de pasageri, s-au facut praf, prabusindu-se in cateva secunde, exact ca la orice demolare controlata. Asa cum nimeni nu pricepe nici pana in ziua de astazi de ce a cazut WTC 7. Ca doar nu l-a lovit nimic.

Foto 4 dreapta: Acesta este fostul dictator al Irakului, Saddam Husein. Privire de nebun, evident, criminal, fara discutie, insa unde sunt armele de distrugere in masa despre care vorbea George W. Bush inainte sa atace Irakul? Toti s-au prins: it was a hoax.

Se fac insa legaturi. In Rusia, Putin ar fi folosit modelul de succes american, atentand, se spune, la viata cetatenilor lui, prin niste actiuni teroriste, pentru a caror dezvaluire un fost spion rus, Litvinenko, a fost ucis in Londra. Atentatele au fost atribuite teroristilor ceceni, apoi armata rusa a atacat Cecenia separatista.

Se mai fac si alte legaturi. Dupa atentate, in foarte putin timp, o masina de razboi care se organizeaza in mod normal in sase luni de zile a pornit un razboi contra Irakului, pentru pretinsa prezenta a armelor de distrugere in masa, a caror existenta nu a fost probata nici pana astazi.

Foto 5 dreapta: Acest ins cu fata de intelectual de rasa a condus America in timpul atentatelor din 11 septembrie 2001. Care a fost rolul sau in ele? A lucrat singur, daca a avut vreun rol?

Miza: petrolul din Orientul Apropiat si Mijlociu, pe care, daca nu ar fi gasit acest prilej sa se extinda in zona, americanii s-ar fi vazut in situatia sa-l lase pe mana Chinei. Si a Iranului. Daca lucrurile stau astfel si daca acesti oameni intr-adevar au pus la cale astfel de lucruri, atunci am bagat-o pe maneca toti.

Inseamna ca suntem condusi de niste nebuni fara Dumnezeu, care, cu nebunia lor, pot sa ne duca la situatii demne de filmele science-fiction. Situatii la care nici nu vreau sa ma gandesc…

Share