home EVENIMENT Politia LA: Michael Jackson a fost ucis (9am)

Politia LA: Michael Jackson a fost ucis (9am)

Share

Institutul de medicina legala din Los Angeles va face publice rezultatele autopsiei lui Michael Jackson saptamana viitoare, iar cauza decesului va fi, mai mult ca sigur, omuciderea, sustin surse din politia orasului, informeaza tmz.com, citat de 9am.

Potrivit schitei raportului de autopsie si a dovezilor clare existente, alte cauze in afara omuciderii, printre care decesul natural sau accidental, supradoza accidentala si sinuciderea, au fost excluse, scrie NewsIn.

Sursele citate mai spun ca rezultatele autopsiei vor fi anuntate dupa primirea rapoartelor toxicologice de la un consultant extern al institutului. Presa a scris, in ultimele saptamani, ca politia din Los Angeles a tratat decesul lui Michael Jackson ca pe un caz de omucidere si a emis multiple mandate de perchezitie, cel mai recent fiind pentru cabinetul medical al medicului Conrad Murray (foto sus).michael jackson_murdered_banner p

Medicul este investigat ca fiind persoana care i-a administrat lui Michael Jackson puternicul medicament anestezic Propofol, in ziua in care a murit megastarul.

Potrivit surselor citate, medicul legist si departamentul de politie din Los Angeles au dovezi semnificative ca inima lui Michael Jackson a incetat sa bata din cauza Propofol-ului.

Michael Jackson a murit la 25 iunie, la domiciliul sau din Los Angeles, in urma unui stop cardiac. Autoritatile asteapta rezultatele analizelor toxicologice pentru a determina cauza exacta a mortii. Potrivit unor surse, in locuinta din Los Angeles unde a murit megastarul au fost gasite mai multe medicamente sedative si anestezice.

Last 3 news on Michael Jackson’s case on TMZ.com:
Klein Did Surgery on Jackson in Gyno Office
Jackson Doc’s Interest in Sleeping Disorders
Mystery Woman in Jackson Investigation

Share