home CORUPTIE, POLITICA PNL Olt, blat cu PSD Olt, între cele două tururi de scrutin

PNL Olt, blat cu PSD Olt, între cele două tururi de scrutin

Share

Rezultatul cu care PNL Olt se împăunează după turul doi al alegerilor prezidențiale nu le aparține, pentru că voturile au fost obținute de candidatul partidului, Klaus Iohannis.

Afirmația îi aparține președintelui executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, care a făcut și o dezvăluire-bombă despre liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu.

}n duminica dintre cele două tururi de scrutin, acesta ar fi încercat să facă o înțelegere cu PSD în privința rezultatului alegerilor.

Contactat de Olt-Alert.ro să comenteze declarațiile pe care Liviu Voiculescu le-a făcut în conferința de presă de luni, când acesta s-a lăudat cu rezultatul obținut la alegerile de duminică, Marius Oprescu a făcut o dezvăluire de proporții.

„Liviu Voiculescu se umflă în pene și se laudă cu un rezultat electoral care de fapt este al lui Klaus Iohannis. Asta după ce, în duminica dintre cele două tururi de scrutin, m-a sunat să mă roage să nu îl bat rău că rămâne fără funcție în partid. Acesta este de fapt politicianul care conduce PNL Olt”, a declarat Marius Oprescu.

În context, președintele executiv al PSD Olt s-a referit și la candidatul liberalilor la funcția de primar al Slatinei, Mario De Mezzo, care, plecând de la rezultatul obținut pe municipiul-reședință de județ, se vede deja primar.

„Mario De Mezzo, acest Smeagol al politicii locale care visează să fure inelul cu care să conducă lumea, să nu se îmbete cu apă rece, pentru că, la fel, voturile nu sunt ale lui, ci sunt ale lui Klaus Iohannis. Cine își face calculele pentru alegerile locale de anul viitor bazându-se pe rezultatele de la alegerile prezidențiale de anul acesta nu este un om politic”, a spus Marius Oprescu.

OLT-ALERT a încercat să-l contacteze pe Liviu Voiculescu pentru o declarație pe acest subiect, dar acesta a respins apelul.

După primul tur al alegerilor prezidențiale, PNL Olt a înregistrat un rezultat slab, poziționându-se la coada clasamentului în ierarhia internă a partidului. Mai mult, președintele organizației, Liviu Voiculescu, a obținut un rezultat rușinos și în comuna în care este primar, ieșind pe locul trei între organizațiile locale liberale, după Studina și Urzica.

Rezultatul liberalilor din primul tur a fost criticat și de deputatul PNL Gigel Știrbu, vicepreședinte al partidului, care a declarat că, până la aceste alegeri, organizația liberală nu s-a clasat niciodată atât de jos în cadrul partidului.

Citeşte şi
Mesaj foarte dur, suburban, al lui Mircea Badea, la adresa pesedistilor care il sustineau pana
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a amenintat ca va pleca din
Conducerea PNL ar fi batut deja in cuie decizia sa provoace alegeri anticipate, acestea urmand
Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitat de onoare la o petrecere organizata
Avocatul Poporului, Renate Weber, a sesizat CCR in legatura cu faptul ca DNA ar trebui
Instanta Suprema judeca marti recursul in casatie si contestatia in anulare depuse de fostul lider
Colonelul Cătălin Sindile, adjunct al comandantului Jandarmeriei, Cătălin Cucos, in timpul represiunii salbatice din 10
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este printre foarte putinii ministri care si-au facut public numarul, aşa
Nu-mi place Nicuşor Dan, dar nu-mi dau seama de ce anume. Există o componentă instinctivă
Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor, supranumit Ali Comicul pentru declaraţiile sale neverosimile, a
Share