home CORUPTIE, POLITICA Ciorcel Malacu, noul lider PSD, CV şi biografie de excepţie

Ciorcel Malacu, noul lider PSD, CV şi biografie de excepţie

Share

După ce a făcut ππ în ciorba PSD, Viorica Dăncilă a fost înlocuită din funcţia de chef la PSD cu Marcel Ciolacu. Sau Ciorcel Malacu, cum vreţi să-i spuneţi.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Această postare e pe juma’ pamflet, pe sfert info, restul e cool. Ciorcel Malacu este omul care, împreună cu Vasile Ion, fostul lider PSD Buzău (decedat, Dumnezeu să-i ierte păcatele, tatăl lui Marie Jeanne Ion, cea cu Răpirea din Irak), şi Constantin Boşcodeală, fostul primar PSD al Buzăului (condamnat la închisoare cu suspendare în Dosarul Gloria), era partenerul de vânătoare al lui Omar Haissam (condamnat și el, dar definitivment, la 24 de ani şi patru luni de închisoare cu executare, în Dosarul Manhattan).

Ciorcel Malacu este și omul care dădea la văslele bărcii lui Liviu Dragnea, pe Lacul Belina. Ăsta este noul lider interimar al PSD. Personal, noi credem că liderii PSD, dacă vor binele României, trebuie să desfiinţeze partidul şi să se retragă din poilitică. E o chestiune de igienă.

Absolvent de uzină de diplome universitare false

Primul șoc pe care îl ai când te uiți pe CV-ul lui Ciolacu este că a început să lucreze târziu, spune Comisarul. Până atunci a stat poate pe banii babachii, trai neneacă. Ciolacu s-a născut în anul 1967 și spune că în 1996 a devenit consilier local în Municipiul Buzău. Avea 29 de ani.

Mai interesantă este școala făcută de Ciolacu. A urmat o facultate privată care nu era acreditată. În 1991 se înscrie la Universitatea Ecologică. A terminat Facultatea de Drept în anul 1995, la 28 de ani.

Facultatea de Drept din Universitatea Ecologică a primit Autorizare provizorie în mai 1995. Ciolacu a terminat facultatea în anul în care instituția de învățământ superior a primit oficial autorizația provizorie de funcționare.

Universitatea Ecologică a fost clasată in categoria Universitatilor Centrate pe Educatie (categoria a III-a). Mai multe programe universitare au fost încadrate în „categoria E”, ultima. În anul 2010, facultatea a fost acuzată că a emis diplome false.

Băiat de militar

Marcel Ciolacu este fiul comandorului(general)de aviație Ion Ciolacu, decedat în martie 2016. La înmormântare, singurul lider PSD care i-a fost alături lui Ciolacu a fost Valeriu Zgonea, care ocupa atunci aceeași funcție pe care o ocupă astăzi Marcelică Fărăfrică.

Ce îi leagă pe cei doi în afara prieteniei trecute? Păi, un personaj: Dumitru Dobrică. Da, e ăla care l-a dat în gât la DNA Ploiești pe Zgonea, că i-a făcut nu știm ce casă pe la munte. Și Zgonea i-a angajat fata secretar de stat la un minister. Fată care, între timp, a ajuns deputată PSD. Pusă pe listă de președintele PSD Buzău… Marcel Ciolacu.

Îmârligate sunt căile sistemului corupt!

Ce-i dat afară de Kovesi e grangure la DNA Buzău

Știți, la DNA Ploiești era mare șmecher procurorul ăla buzoian dat afară de Kovesi, Nicolae Marin. Cel care-l putea surprinde în flagrant pe Dragnea cu documente despre TelDrum furate din DNA, dar n-a vrut…

După ce o să citiți Referatul de mai jos, înaintat de Curtea de Conturi la DNA Ploiești, o să înțelegeți mai multe. Da, patronul de la MECAN CONSTRUCT S.A. Pătârlagele este Dumitru Dobrică, tatăl Ionelei Dobrică, deputată PSD. Și, da, cel care i-ar fi dat să asfalteze străzile Buzăului la prețuri duble este Malacu, Ciorcel Malacu.

Raportul Curții de Conturi înaintat la DNA Ploiești

 Afacerea Zgonea –  Dobrică – DNA

Fostul președinte al Camerei Deputaților Valeriu Zgonea a fost pus miercuri, 15 februarie 2017, sub control judiciar de procurorii DNA Ploiești, în dosarul în care acesta este urmărit penal pentru trafic de influență.

Speţa a fost ţinută aât de low profile de propaganda PSD, încât trebuia să te documentezi serios ca să afli ce şi cum. Nu tu conspiraţii, nu tu binom, nu tu stat paralele. Niente, nada, zilch.

Potrivit unui comunicat de presă al DNA, în același dosar era urmărit penal Dumitru Dobrică, fost consilier județean în cadrul CJ Buzău în perioada iunie 2004 — decembrie 2013, administrator/acționar al unei societăți comerciale, pentru infracțiunea de cumpărare de influență.

Procurorii anticorupție spun că, începând cu luna iulie 2012, Dumitru Dobrică i-ar fi promis lui Valeriu Zgonea, iar acesta din urmă a acceptat foloase necuvenite, în schimbul intervenției pe lângă funcționarii publici asupra cărora a lăsat să se creadă că are influență, în vederea numirii unei rude a omului de afaceri într-o importantă funcție publică.

Surse apropiate anchetei au precizat că persoana care urma să fie numită în funcția publică este fiica omului de afaceri.

“La data de 22.04.2013, ca urmare a demersurilor făcute de Zgonea Valeriu — Ștefan, persoana respectivă a fost numită în funcția de președinte al Centrului Național de Management pentru Societatea Informațională din cadrul Ministerului pentru Societatea Informațională, deși nu avea pregătire de specialitate în domeniu. (…) Ulterior, tot ca urmare a demersurilor făcute de Zgonea Valeriu — Ștefan, persoana respectivă și-a păstrat funcția la nivelul administrației publice centrale, fiind numită, la data de 23.01.2014, în funcția de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale”, arată sursa citată.

Anchetatorii spun că Zgonea a primit de la Dobrică foloase necuvenite în sumă de aproximativ 52.000 de lei, reprezentând contravaloarea unor servicii de turism (excursie de 4 zile la Viena, în intervalul 16-19.05.2013) și cheltuieli legate de construirea unei case de vacanță în județul Covasna.

SIE şi-ar fi pus omul în fruntea PSD

Dacă lucrurile ar sta astfel, vestea bună ar fi că s-a cam terminat cu PSD-ul antieuropean şi anti-Justiţie. Cea proastă ar fi că asta ar alimenta tezele conspirativistee, cu serviciile cele rele care se bagă în politică.

Prima variantă explică multe dintre enigmaticele lucruri aparent ciudate petrecute în ultimul timp. Gabriel Vlase, șeful SIE, îl pune pe amicul său Marcel Ciolacu, șef la PSD. Vine și Mihai Tudose, la rândul său amic intim cu cei doi.

Gabriel Vlase, acceptat surprinzător de Klaus Iohannis director SIE, a fost crescut de Guzganul Rozaliu Viorel Hrebenciuc, intimul prințișorilor arabi deveniți miliardari în România sub regimul PSD. Fotografia cu Marcel Ciolacu și Omar Hayssam la vânătoare este deja clasică.

Și Marcel Ciolacu, și Gabriel Vlase au făcut marcaj la Dragnea în ultimii trei ani. O fi fost urmărire informativă, chiar proşti nu suntem. Ciorcel Malacu apare în pozele de la Belina, pe post de băiat care dă la vâsle, în barca unde mai erau Dragnea și Grindeanu, omul care-nfigea râmele-n cârligul pescăresc.
Vlase i-a însoțit pe Dragnea și țiitoarea sa în celebra ieșire a celor doi în Elveția. La doar câteva zile, președintele Iohannis l-a nominalizat la șefia SIE. Cine a fost „porumbelul curier” între Ciolacu și Dăncilă? Ionel Arsene, alt personaj dubios, care i-a făcut marcaj lui Dragnea în ultimii ani.
Share