PNL a chilimanit-o. Cearta nebunilor

Share

Patidul Naţional Liberal, condus de Crin Antonescu care-i şi întrece, dar aşa de tare că a început să-i de-a dreptul pur şi simplu compromită, a decis azi  demiterea preşedintelui PNL Bucureşti a lui Andrei Chiliman, dimpreună cu încă doi lideri bucureşteni ai PNL. sursa foto

Este o mare eroare a PNL, iar acum, dacă nu pun repede batista pe ţambal (au loc chiar acum negocieri dure între hitlerienii lui Crinişor şi liberali), liberalii îl vor pierde exact pe omul care avea şansa numărul unu de a ieşi încă o dată primarul Sectorului 1.

Aşa se pierd bătăliile politice! Chiliman e gata să demisioneze din PNL, dar susţine că nu se va înscrie în alt partid. Nici nu trebuie. Dacă mă uit cine e în proximitatea lui Crin Antonescu, înţeleg ce se petrece. Sau poate că mi se pare.

• Anchete Online: Crin Antonescu ii acorda lui Andrei Chiliman 2 zile pentru a se hotari daca pleaca din PNL

Dan Mihalache, azi consilier al preşedintelui PNL, era în anii 2001 – 2004, când eram acreditat pe guvern, consilier în aparatul central al PSD. Îl trimitea Dorina Mihăilescu jos, printre noi, la presă, în blugi şi cămaşă fără gâtlegău, să tragă cu urechea ce vorbim şi să dea apoi raportul la partid.

Ăla e defector, ălălalt îl înjură pe Năstase, cela e pe linia partidului

Apoi, prin nu ştiu ce machiaverlâc, pesedistul nu numai că a plecat din PSD. Noooo… Nu era îndeajuns. S-a mai şi înscris în… PNL! Dar nici aceasta nu era de ajuns! Nooo,…. nici vorbă. A mai ajuns şi consilierul preşedintelui PNL, Crin Antonescu!

Noi ce trebuie să înţelegem din acest fapt aparent minor şi lipsit de importanţă?

Pe de altă parte, Vadim Plegomazin Tudor şi Gigi Rudotel Becali s-au luat de la ponderea candidaţilor. Becali aruncă-n Vadim cu oi, Vadim îi răspunde cu seringi secate de vlaga substanţelor calmante, explicând că oierul şef al naţiunii ar fi fost demult la bulău dacă nu l-ar fi ajutat el.

în numele triunghiului

Din toată această poveste, lucrul care mă deranjează e că poate în istorie pe lista parlamentarilor care vor fi ajuns în Legislativ din puşcărie Ilie Ilaşcu va sta lângă acest tembactunastic, care dă în continuare cu valizele cu bani în fotbaliştii din Liga 1, imaginându-şi că-i va merge la infinit.

Share