Kings On Ice 2012 – emoţie, muzica, spectacol şi patinaj la absolut!

Share

Cei mai buni patinatori ai lumii au oferit sambata aceasta momente de extaz publicului roman, in cadrul celor doua spectacole ale galei Kings On Ice ce a avut loc in sala patinoarului Mihai Flamaropol din Bucuresti.

© foto 1, 2 Alex Chelba, 3 – 8 Alex Bărbulescu, 9 – 12 Eduard Breaban

Mii de spectatori au aplaudat cu frenezie demonstratii spectaculoase pe gheata si momente muzicale impresionante, intr-un spectacol ce surprinde perfect esenta patinajului mondial. Editia Kings On Ice 2012 a fost organizata de Amphitrion si sustinuta de OTP Bank, avand programate in aceeasi zi doua spectacole ce s-au desfasurat cu sala plina.

Considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din lume, gala Kings On Ice nu si-a dezamagit nici de aceasta data audienta, oferindu-le spectatorilor un adevarat regal de patinaj artistic din care nu au lipsit sarituri spectaculoase, interpretari emotionante, piruete periculoase realizate de o parte dintre cei mai buni campioni ai lumii.

Seria demonstratiilor de „patinaj la absolut” a fost deschisa de Evgeni Plushenko, acompaniat la vioara de Edvin Marton. Momentul a fost aplaudat indelung, fiind urmat de reprezentatiile uluitoare ale celorlalti patinatori.

Rand pe rand, Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, Laura Lepisto, alaturi de perechile Ekaterina Bobrova – Dmitri Soloviev, Stefania Berton – Ondrej Hotarek, Ekaterina si Alexander Chesna si Fiona Zaldua – Dmitri Sukhanov au ridicat sala in picioare, publicul aplaudand frenetic fiecare executie, rechemandu-i pe gheata dupa fiecare numar.

Eleganta miscarilor, coregrafiile complexe si acrobatiile extravagante au facut deliciul miilor de spectatori veniti sa descopere un nou show plin de emotie, muzica si culoare.

Unul dintre cele mai aplaudate momente ale serii a fost prezenta steagului romanesc in mainile campionului absolut, Evgeni Plushenko. Acesta s-a intors in culise cu bratele pline de cadouri de la fanii bucuresteni, printre care si o icoana primita in dar de la un baiat de 10 ani.

„Romanii stiu intotdeauna cum sa ma faca sa ma simt ca acasa. Este atata energie pozitiva aici, atata bucurie, emotie, nu ai cum sa ramai rece in fata unui public atat de cald. Senzatia e coplesitoare!”

, a declarat Evgeni inainte de a reveni pe gheata pentru un nou bis.

Aflat pentru al patrulea an in Romania, spectacolul Kings On Ice a fost organizat de Amphitrion, care si-a pastrat si de aceasta data promisiunea de a aduce la Bucuresti elitele patinajului mondial pentru un regal absolut de rafinament, tehnica, coregrafii sportive si acrobatii pe gheata.

Share