home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Plictiseala markerului nostru varatec

Plictiseala markerului nostru varatec

Share

Mai tineti minte faza cu Basescu facandu-i un mawashi-geri denaturat / unui baiat nevinovat / care a fost filmat / de un barbat / pe inserat / la un miting electoral / al presedintelui total?

Ei bine, pentru ca nu au de ce sa se mai lege cand este vorba despre presedinte, tembelviziunile teroriste au scos de la naftalina subiectul, descoperind un baiat, care declara ACUM ca directorul institutului, care a dat avizul ca inregistrarea publicata pe “Gardianul” si ventilata pe televiziunile teroriste este un fals, ar fi scris apoi cu markerul pe DVD-ul sau CD-ul respectiv, ca sa-l deterioreze.

Iar de aici a inceput delirul, in paralel cu delirul frunzei de tara, logo de dat in bara: ca, vezi Doamne, aceasta dovedeste ca defapt totul a fost regie si inregistrarea aceea nu era matrafoxata si falsificata.

Precizări ale Administraţiei Prezidenţiale

Ca defapt totul a fost un joc electoral iscusit facut de Traian Basescu si echipa sa electorala, insa omul i-a dat un pumn copilului. Acum, dincolo de faptul ca este penibil sa ne imaginam ca Basescu are o mana mai lunga si da lovituri fulgeratoare din poigne, mai ceva decat Bruce Lee, Chuck Norris si Jackie Chan la un loc, imaginati-va o gasca de insi (cei de la Gardianul, cei de la Realitatea TV, cei de la Antena 3, cei de la institutul cu pricina, cei din echipa lui Basescu, cei din echipa lui Geoana si cei din echipa lui Crin), care, loviti brusc de cretinism in masa, nu si-au facut prin PC-uri si laptoape nici o copie a acelei inregistrari, ca sa o supuna apoi unei expertizari serioase.

Intrebarea care se pune este, pana la urma, simpla: de ce acum? Raspunsul vine la fel de simplu: pentru ca in toamna infractorii acestia vor incerca iar sa-l dea jos pe Traian Basescu, printr-o noua lovitura de stat, ale carei scenarii se prefigureaza deja. Banalitati…

Pana atunci, le uram conspiratorilor la aceasta lovitura de stat mawashi-geri placut.

Share