home EVENIMENT, POLITICA Pleşoianu spune că e mizerabil şi dezgustător cum conduce Dăncilă PSD

Pleşoianu spune că e mizerabil şi dezgustător cum conduce Dăncilă PSD

Share

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu are o noua izbucnire furioasa la adresa Vioricai Dancila, enervat ca sefa PSD il reneaga pe Liviu Dragnea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Pleşoianu afirma ca nu va vota motiunea de cenzura inca spune despre Dancila ca este „mizerabil” si „dezgustator” cum se comporta.

Dancila a afirmat, inttr-un interviu pentru Adevarul, ca nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de cand acesta a fost arestat si ca nu-i trece prin cap sa-l gratieze daca va ajunge presedintele tarii. „Doamne, nici nu se pune problema!”, a reactionat Dancila.

„Da, distinsa doamna, asa este, n-ati mai vorbit deloc cu Dragnea dupa ce a fost inchis. Desi ii datorati inclusiv functia de premier, nu ati mai vorbit deloc cu el. Ba mai mult decat atat, exact in timp ce era dus cu masina in arest, ati spus ceva odios, anume ca „nu comentati deciziile justitiei”, desi era clar pentru oricine ca programarea sentintei la o zi dupa alegeri insemna deopotriva MIZA ELECTORALA si TROFEU ELECTORAL. Ati mai spus apoi, in aceeasi zi, ca nu stiti nimic despre „statul paralel” pentru ca „ati fost plecata noua ani din tara”. Ati spus asta desi cu un an in urma ati urcat pe scena marelui miting impotriva „statului paralel” si ati strigat avand in fata un pupitru si in spate un ecran imens pe care scria, mare, „JOS STATUL PARALEL”!

De asemenea, ati hotarat si semnat, ca premier, ca STS sa realizeze softul atat pentru europarlamentare, cat si pentru prezidentiale! Iar interviurile pe care le dati tot mai des site-ului „Adevarul” au legatura cu domnul Cristian Burci, zis si „baby broker”, care, alaturi de domnul Ica Voinea, mai au putin si apar in tablouri pe peretii birourilor dvs.!

…Asa ca sunteti ultima persoana care are caderea sa vorbeasca despre „dezamagiri”. Nu sunteti cu niciun milimetru mai sus, din punct de vedere moral, fata de Ponta sau Tariceanu! Asa cum Ponta#2 si Tariceanu#2 sunt inamicii politici ai lui Ponta#1 si Tariceanu#1, si dvs., distinsa doamna Dancila#2, sunteti inamica politica a doamnei Dancila#1! Absolut NICIO diferenta, sunteti exact la fel!

…Daca ar fi avut mai multi, la Congres, curajul celor peste 1.000 de oameni care NU v-au vrut presedintele PSD, altfel aratau acum aritmetica parlamentara si sondajele pentru prezidentiale!

In concluzie, NU votez motiunea, dar mi se pare in acelasi timp DEZGUSTATOR modul in care conduceti acest partid!”, a scris Pleşoianu pe Facebook.

Share