home POLITICA Pictor Vonta, final de carieră politică

Pictor Vonta, final de carieră politică

Share

În acest moment, pe website-ul Contributors.ro există nouă (9, NOUĂ, NOUĂ!) comentarii şi analize despre plagiatul lui Pictor Vonta. Mai mult ca sigur, în zilele următoare fostul politician va fi făcut de către toată lumea de trei parale. Cariera sa politică este terminată.

Finita! Kaput! Adios muchachos! Pictor Vonta, autorul celebrelor picturi Mona Lisa de Pictorando da Vonta, Rondul de noapte de Pictordt van Vodt şi La Grande Odalisque de Jean Adrian Pictoreque Vontre, poate să se reîntoarcă în procuratură, pentru că nimeni nu spune că un magistrat plagiator căruia i s-a retras doctoratul nu poate să practice meseria, evident, cu o mare bilă neagră de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Restul este propagandă. Acest Che Guevara de mahala al politicii româneşti a fost o stea căzătoare cu coadă. A venit pe cai mari, ca delfin al escrocului sentimental al politicii social-democrate Adrian Năstase, prin 2003, dintr-o bucată, în timpul liber, şi-a dat copy-paste doctoratul în drept sub pulpana Împăratului, apoi a devenit preşedintele de carton al adevăraţilor lideri PSD, care nu au putut ieşi în prim-plan pentru că sunt compromişi şi atunci l-au scos pe el în faţă, apoi a fost aruncat în calea rechinului Băsescu, “duşmanul de clasă”, în timpul puseului de restauraţie de până la alegerile legislative.

Aici jocul s-a rupt. Pictor Vonta a fost dat în fapt. La el oricum totul a fost butaforie de la bun început, de pe vremea când El Însuşi îi moşea cariera de magistrat şi politică, convins că Sultanatul Adrian Năstase va dura 250 de ani şi va rămâne pur şi curat ca lacrima lui Ovidiu-ntr-un pahar de cristal.

Şi iar amestecă marele păpuşar cărţile. Nu, marele păpuşar nu e Traian Băsescu, el este doar un actant foarte important. Marele păpuşar este istoria. Soarta. Destinul. Fatum – cum i se spunea în vechime.

După cea mai plină de gafe guvernare pe care a cunoscut-o România ultimilor 22 de ani nu mai ştim nimic. Greşelile făcute de USL sunt atât de mari, că rezultatul alegerilor locale devine aproape irelevant.

Nimeni nu mai ştie exact care mai este popularitatea partidelor lui Pictor Vonta, Mang, Corina Dumitrescu, Mircea Diaconu, Grăjdan, Mazăre, Năstase, Iliescu şi tot neamul lor de politicieni de gang.

Cărţile s-au amestecat din nou. Până când adevăraţii şefi ai USL şi PSD vor decide ce au de făcut (că deocamdată sunt năuciţi), această coaliţie dezlânată va mai face trei greşeli pe zi, continuând să amestece şi mai mult cărţile politicii româneşti.

Admiraţi mai jos câteva dintre creaţiile marelui Pictor Vonta (sursa guarulhosonline, lovendal, Wikipedia).

nota: această postare este un pamflet şi trebuie tratată ca atare

Share