Pe Dragnea nu-l mai doare spăticul, se-ntoarce la atelierul auto

Share

Indiferent dacă Dragnea a explorat sau nu miraje tantrice cu unii procurori-şefi, acum totul s-a rezolvat: poate reveni la locul lui de muncă.

Judecătoria Sectorului 5 i-a dat câștig de cauză lui Liviu Dragnea, în procesul intentat de acesta Penitenciarului Rahova, după interdicția de a mai munci la garaj.

Instanța a desființat decizia de sancționare și a constatat că „persoanei condamnate i-a fost îngrădit dreptul la muncă reglementat de dispoziţiile art. 78 din Legea nr. 254/2013, în perioada 02.07.2020-15.09.2020.” Decizia nu este definitivă, informează G4Media.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, pe 27 august, două acțiuni la Judecătoria Sectorului 5 prin care contestă interdicţia dreptului de a mai munci la atelierul penitenciarului Rahova, primită după interviul acordat postului de televiziune Realitatea PLUS.

Audiat prin videoconferință, fostul lider social democrat a susținut că nu știa de la început că acea conversație pe Skype cu fosta sa consilieră, actual jurnalist Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu va fi difuzată și că ulterior a fost informat.

Mai mult, Dragnea susține că la discuție a asistat și partenera sa de viață, Irina Tănase, care era îmbrăcată în pijamale. În timpul videoconferinței, fostul șef PSD a purtat masca sub nas.

Share