home CORUPTIE, POLITICA Paznicii de pe Insula Belina nu mai recunosc declaraţiile de la DNA

Paznicii de pe Insula Belina nu mai recunosc declaraţiile de la DNA

Share

Insula Belina devine insula tăcerii. “Nu ştiu”, “nu cunosc”, “nu am văzut”, “efectiv nu-mi aduc aminte”, “una am declarat la DNA, alta s-a consemnat”, “au scris altceva decât am declarat eu”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Sunt o parte dintre declaraţiile pe care opt agenţi de pază ai firmei Europrotect Security le-au făcut la Tribunalul Bucureşti.

Timp de trei ore, cei opt au fost audiaţi ca martori în celebrul Dosar Belina, în care sunt judecaţi fostul vicepremier Sevil Shhaideh, fostul preşedinte al CJ Teleorman şi fost deputat PSD, Adrian Gâdea (fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării), şi Ionela Stoian, fost director în Ministerul Dezvoltării.

A fost o şedinţă de judecată în care nici unul dintre martori, avocaţi sau procurorul DNA nu a rostit numele fostului lider PSD, Liviu Dragnea, pentru care Insula Belina era locul favorit de pescuit.

De asemenea, nici unul dintre martori nu a rostit numele invitaţilor lui Liviu Dragnea la aceste partide de pescuit: Victor Ponta, Sorin Grindeanu sau Vasile Dâncu.

La termenul din 25 februarie, instanţa a stabilit să fie audiaţi doi martori esenţiali. Este vorba despre doi angajaţi ai firmei Cobrex Trans, firmă care deţine elicopterul care a făcut mai multe zboruri pe Insula Belina.

Share