home EVENIMENT, POLITICA Pavelescu, oribil! Compară românii ce au votat contra PSD cu minerii!

Pavelescu, oribil! Compară românii ce au votat contra PSD cu minerii!

Share

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, sustine ca ziua de 24 noiembrie, când PSD a suferit cea mai rusinoasa infrangere din istoria sa, poate fi comparata cu Mineriada din mai 1990.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El spune ca „romanii au fost chemati sa distruga PSD” la fel cum au fost chemati minerii de Ion Iliescu in 1990. Pavelescu a uitat probabil că Mineriada aceea a fost în 13-15 iunie 1990, nu în mai 1990.

„24 noiembrie, prin discursul urii si al excluderii, este comparabil cu mineriada din mai 1990. In 1990 minerii au fost chemati la Bucuresti sa salveze democratia, pentru ca in Piata Universitatii se contesta legitimitatea lui Ion Iliescu, care castigase cu 86%, in urma cu mai putin de o luna!

Si minerii au venit si au facut ce se stie, pretextand ca apara votul poporului! Azi, romanii au fost chemati sa distruga PSD-ul, pentru ce a facut Partidul Comunist in urma cu 30-40-70 de ani, #rezist fiind bratul armat al miscarii mineriste, care a avut drept scop stigmatizarea si propagarea discursului urii! Nimeni nu poate contesta azi ca PSD este un partid democratic prin cele facute in timpul guvernarii.

Istoria va consemna, cu trecerea timpului, intreaga manipulare soldata cu acest 24 noiembrie, ca si in cazul mineriadei. Si atunci, in 1990, nu numai minerii, dar o parte covarsitoare a romanilor a crezut ca democratia poate fi aparata cu bate! Acum, cu ura si intoleranta!”, a scris Pavelescu pe Facebook.

Share