Orlando: Când spunea Dragnea “Culcat!”, Ciolacu şi Stănescu erau sub mochetă

Share

Orlando Teodorovici dă din casă. Astfel, noi lucruri ies la iveală din maţele murdare ale Partidului Social Democrat, din vremurile PSDragnea.

Teodorovici a anunţat că va decide „în perioada următoare dacă voi candida” la şefia PSD. Apoi a lansat mai multe atacuri la adresa lui Ciolacu şi Stănescu, dezvăluind că erau foarte slugarnici faţă de Liviu Dragnea.

„Eu nu am fost la masa nici cu Liviu Dragnea, nici nu am dat la vâsle, nici nu am dat la rame, nu am turnat în pahare la mesele date în partid. Deci nu mă poate acuza nimeni de prietenie cu Liviu Dragnea în nici un fel.

Eu nu am fost la discuţiile din CEX în care se decidea ceva, în care tot timpul era unanimitate. Toţi au fost aproape de Liviu Dragnea, dar eu, faţă de alţi colegi, nu m-am dezis eu nu m-am dezis de istoria partidului, Liviu Dragnea, cu bune şi cu rele, face parte din istoria partidului. Cei care sunt acum în fruntea partidul se dezic de cel care i-a pus în funcţii, de-a lungul timpului, să nu uităm acest lucru.

Ciolacu şi Paul Stănescu, oricât ar încerca să se sustragă din această echipă (a lui Dragnea), dar fără talent şi fără succes, unde erau? Când spunea Liviu Dragnea ‘Culcat’, erau nu culcat, erau sub mocheta”, a declarat Teodorovici, la Digi24.

El a ţinut să îi transmită lui Dragnea să iasă cu o declaraţie publică şi să confirme ce a spus. „Băi, fraţilor, aţi fost cu mine acolo! Când mă apucam să spun ceva nici nu apucăm să termin că ridicaţi mâna”, l-a îndemnat Teodorovici pe Dragnea să spună.

Share