home MASS MEDIA, POLITICA Oreste Teodorescu îl numeşte pe Radu Herjeu (CNA) „strigoi prăfuit”

Oreste Teodorescu îl numeşte pe Radu Herjeu (CNA) „strigoi prăfuit”

Share

Jurnalistul Oreste Teodorescu a lansat un atac de o duritate fără precedent la adresa lui Radu Herjeu, membru CNA susţinut de PSD, devenit o marionetă politică anti-presă liberă.

Oreste a sesizat aroganţa şi comportamentul isteric al lui Herjeu în unele şedinţe CNA, total incompatibil cu statutul unui înalt funcţionar. Mai grav, Oreste acuză intruziunea lui Herjeu în viaţa şcolii, ceva nefiresc pentru o persoană cu o carieră îndoielnică.

Oreste: „Perjeu, acest Moliere al unui birt dadaist

Strigoiul prăfuit este un impostor intelectual care păcălește liceenii învățându-i nimicul care-i populează neuronii…tristul epigon al lui Onan a prezentat o emisiune de rebus la Antena 1 și a citit plat ca un robot presetat știri nocturne la RTV… ce îl califica pe maimuțoi sa interacționeze cu elevii sub pretextul unor lecții despre viața și profesie!

A mai scris niște maculatura pe care a autodefinit-o teatru, adică in mintea lui plata el e coleg cu dramaturgii… Caragiale, Ibsen, Doamne ferește!!! Dragi părinți, nu încurajați acest semidoct sa va intunece copiii, la acest festival demn doar de o casa de cultura dintr-un cătun strivit de umbra vantului!

Share