home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Oreste, Cartianu, Ciocăzanu, cu căciuli şi fulare, live pe Naşul TV

Oreste, Cartianu, Ciocăzanu, cu căciuli şi fulare, live pe Naşul TV

Share

Jurnaliştii Oreste Teodorescu, Grigore Cartianu şi Laurenţiu Ciocăzanu s-au reunit în premieră, într-o emisiune de televiziune, după despărţirea de Realitatea TV.

Gazda a fost emisiunea „Cronica de noapte”, moderată de mai mulţi ani de Grigore Cartianu, la Naşul TV.

Oreste, Ciocăzanu, Cartianu, înfofoliţi

Partea simpatică a talk-show-ului tip „Cei trei muschetari” a fost că Oreste Teodorescu şi Laurenţiu Ciocăzanu au refuzat să rămână în ţinuta clasică de invitat în studiou, în semn de protest faţă de frigul din clădire.

Cei doi au rămas înfofoliţi cu fes, fular sau haine groase, lăsându-l pe Grigore Cartianu să suporte mai mult tremuriciul dintre pereţii reci ai studioului.

Oreste: “Rareş Bogdan este Realitatea TV”

Subiectul principal a fost relaţia cu Realitatea TV, după interzicerea intrării pe post a mai multor jurnalişti aflaţi constant pe lista de invitaţi a emisiunii „Jocuri de putere”, moderată de Rareş Bogdan. Oreste a avut un ton moderat faţă de situaţia complicată căreia şi el i-a căzut victimă.

„Să fie foarte clar: Rareş Bogdan este Realitatea TV (n.r. – aluzie la declaraţia lui Denis Rifai, care spunea „Rareş nu e Realitatea TV”). Au vrut să-l umilească tocmai pentru a-l face să cedeze şi să plece.”, a declarat jurnalistul interzis la „Jocuri de putere cu Rareş Bogdan” cu doar un minut înainte de a intra în emisiune.

Share