home CORUPTIE, POLITICA Orban spune că nu Firea e panarama la care s-a referit Nicuşor Dan

Orban spune că nu Firea e panarama la care s-a referit Nicuşor Dan

Share

Ludovic Orban explică faptul că alta e panarama la care s-a referit Nicuşor Dan. Codruţa Cerva şi Oana Lovin par a fi ţinta candidatului, dar poate şi Dana Budeanu.

Orban a precizat că Nicuşor Dan a folosit apelativul „panaramă”, dar nu se referea la Gabriela Firea. Premierul a mai spus că „doamna Firea vrea să se victimizeze”.

„(Nicuşor Dan) nu s-a referit la doamna Firea. Înţeleg că doamna Firea vrea să se victimizeze. Subiectul acesta e un non-subiect.

Singurul subiect clar şi precis e acela că în 4 ani de zile primarul PSD nu a rezolvat nicio problemă a Bucureştiului, a agravat toate problemele de fond ale Bucureştiului şi în fapt nu a făcut mai nimic.

Chiar şi pasajul de la Ciurel este o inaugurare ridicolă a unui proiect pe care nici măcar nu l-a înţeles primarul general, un pasaj care duce de nicăieri spre nicăieri”, a declarat Ludovic Orban, citat de News.ro.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că duce această campanie electorală împotriva imposturii şi a unui „uriaş aparat de propagandă, care ne spune că Bucureştiul nu a dus-o niciodată mai bine şi niciodată nu a avansat mai mult”.

El a adăugat că este vorba despre o luptă de valori în care vrea ca fetiţei sale „să nu i se spună că o panaramă este o mare vedetă”. Dan a mai spus că „fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”.

Ulterior, Nicuşor Dan a venit cu precizări pe Facebook şi a spus că nu a folositt interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă”, iar persoanele pe care le-a avut îmn vedere sunt cele două agitatoare care vi şi fac zgomot în faţa sediului şi care „au perturbat mai multe evenimente electorale şi care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine”

Share