home CORUPTIE, POLITICA Olguţa Vasilescu şi Mugur Ciuvică îl apără pe Aurelian Bădulescu

Olguţa Vasilescu şi Mugur Ciuvică îl apără pe Aurelian Bădulescu

Share

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a distribuit pe Facebook o postare a Grupului de Investigaţii Politice, care este condus de Mugur Ciuvică.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

În aceasta, USR este acuzată că a dat dovada de huliganism, când a întrerupt o conferinţă de presă a lui Florin Iordache.

„USR, care a făcut din violenţă, huliganism şi invectiva arme politice, care a defilat luni de zile cu sloganul ‘M… PSD’, se plânge acum că a întrerupe o conferinţă de presă a lui Nicuşor Dan e ‘un eveniment fără precedent’”, se afirmă în postarea preluată de Olguţa Vasilescu.

Imaginile sunt din timpul amplelor proteste din 2017, când PSD a dat OUG 13 prin care urmărea legalizarea corupţiei. Într-o postare anterioară, Vasilescu s-a declarat chiar încântată şi l-a încurajat pe Bădulescu să continue.

„Ce e puişorilor? Aţi uitat cum făceaţi când eram noi la guvernare? Cum ţipaţi? Cum înjuraţi? Cum vă tăvăleaţi pe jos? Nu vă place de Bădulescu? E ‘prost crescut’? ‘Nu se face aşa ceva’? Cereţi respect? Păi o să primiţi respect fix cât aţi arătat şi voi altora…”, a scris Vasilescu, pe Facebook.

Share